neraskidiva veza

Slavna pjevačica progovorila o odnosu s holivudskim zavodnikom

22.08.2017 u 14:48

Bionic
Reading

Odnos slavne pjevačice Katy Perry i poznatog glumca Orlanda Blooma oduvijek je bio zanimljiv medijima, a prije nekoliko dana ponovno se počelo šuškati o pomirenju. Ona je sada napokon javno progovorila o prirodi njihova odnosa

Slavna pjevačica Katty Perry prije pet mjeseci prekinula je vezu sa šarmantnim glumcem Orlandom Bloomom. Iako su mnogi nagađali da će ta veza završiti brakom, stvari su ipak otišle u drugom smjeru.

No nekadašnji ljubavnici ostali su u bliskim odnosima, pa su tako prošli tjedan viđeni zajedno na velikom koncertu glazbenika Eda Sheerana u Los Angelesu, na kojem pred mnoštvom nisu skrivali svoje emocije.

Sve to vodilo je do zaključka da su se pomirili, no onda je Orlando neugodno iznenadio javnost, a vjerujemo i Katy.

Samo dan nakon što je snimljen kako se mazi sa svojom bivšom djevojkom snimili su ga na plaži u Malibuu u društvu nepoznate plavuše. 

Orlando Bloom foi visto recentemente aproveitando a praia de Malibu, CA (15.08). #orlandobloom

A post shared by Orlando Bloom BR (@orlandobloombr) on

Što je na sve to imala reći slavna pjevačica?

Ona je u svom posljednjem razgovoru za jedan američki časopis ipak ostala suzdržana oko definiranja odnosa s Bloomom, ali je ipak rekla nešto.

'Pa znate, postoje ljudi koji ulaze i izlaze iz naših života. Lijepo je zadržati ljude koje volite oko sebe. Kako odrastate, tako se granice odnosa zamagljuju', kazala je 32-godišnjakinja.

Katy Perry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim toga, ukazala je na velik problem koji se javlja u vezama slavnih.

'Znate što, jako sam zauzeta poslom. Pripremam turneju za iduću godinu', objasnila je i dodala kako nema vremena za ozbiljnu vezu, a vjerujemo da je situacija slična i kod Orlanda.

  • +10
Katy Perry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No to ne znači da nema vremena za povremene susrete s bliskim ljudima za koje još uvijek gaji nekakve osjećaje.

'Oni se još uvijek jako vole i pomirenje je moguće ako se zateknu na istom mjestu u isto vrijeme', rekli su nedavno za medije izvori bliski poznatoj pjevačici.