Ne MOŽE SE ODLUČITI

Samo dan nakon što je snimljen s bivšom, slavni glumac uhvaćen s drugom

16.08.2017 u 11:52

Bionic
Reading

Iako su se njihovi obožavatelji ponadali, nakon fotografija s koncerta Eda Sheerana, da su Orlando Bloom i Katy Perry ponovno zajedno, nove fotografije ostavile su ih u čudu. Samo dan nakon što je snimljen kako se mazi sa svojom bivšom djevojkom holivudskog glumca snimili su na plaži u društvu nepoznate plavuše

Na fotografijama snimljenim na koncertu Eda Sheerana u Los Angelesu činilo se kako se slavni holivudski glumac Orlando Bloom pomirio sa svojom bivšom djevojkom, pjevačicom Katy Perry.

Nježni zagrljaji i poljupci govorili su ono što su mnogi tvrdili - da njih dvoje jedno bez drugog ne mogu te da je samo pitanje vremena kad će se pomiriti.

#katyperry #katycats #orlandobloom #korlando #kabloom

Objavu dijeli WITNESS (@katykicksass)

'Izgledali su kao da su ponovno zajedno. Mazili su se većinu večeri, a ona mu je sjedila u krilu. Izmijenili su i nekoliko poljubaca i izgledali kao da imaju najbolji provod u životu', izjavili su očevici, a to su potvrdile i fotografije. Nakon koncerta snimljeni su i kako sjedaju na njegov motocikl i odlaze na nepoznatu lokaciju.

#katyperry #katycats #orlandobloom #korlando #kabloom

Objavu dijeli WITNESS (@katykicksass)

A onda, niti 24 sata kasnije, svijet su obišle fotografije s plaže u Malibuu, na kojoj je glumac snimljen u društvu nepoznate plavuše u bikiniju, a društvo im je pravio smeđi pudl Nugget, inače pas Katy Perry.

Orlando Bloom foi visto recentemente aproveitando a praia de Malibu, CA (15.08). #orlandobloom

Objavu dijeli Orlando Bloom BR (@orlandobloombr)

Par je većinu vremena proveo na plaži u ozbiljnom razgovoru, a spas od vrućina potražili su u oceanu.

  • +10
Katy Perry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia