proradile strasti

Ona je njegova slaba točka: Slavni zavodnik ponovno u zagrljaju stare ljubavi

14.08.2017 u 11:12

Bionic
Reading

Prije samo pet mjeseci slavni glumac Orlando Bloom i svjetski poznata pjevačica Katy Perry prekinuli su svoju jednogodišnju strastvenu vezu za koju su mnogi smatrali da će završiti brakom. Iako je prekid veze mnoge iznenadio, te se pjevačicu od tada često povezivalo s raznim muškarcima, izgleda kako nisu dugo izdržali jedno bez drugoga

'Prije nego glasine učine svoje i izmaknu kontroli, možemo potvrditi da su Orlando i Katy odlučili krenuti svatko svojim putem', stajalo je u pisanoj izjavi za medije, koju su početkom ožujka, poslali glasnogovornici Orlanda Blooma i Katy Perry. No sudeći prema fotografijama koje su sada obišle svijet čini se kako je prekid bio privremen jer je par ponovo zajedno.

Viđeni su zajedno na velikom koncertu glazbenika Ed Sheerana u Los Angelesu, gdje pred mnoštvom nisu skrivali svoje emocije.

'Oni su apsolutno izgledali kao da su ponovno zajedno', potvrdio je jedan od prisutnih za portal E!News, a to potvrđuju i fotografije.

Objavu dijeli Heart (@thisisheart)

U vrlo prisnom zagrljaju snimio ih je jedan od gostiju te dodao kako se nisu razdvajali jedno od drugoga čitavu večer.

'Grlili su se cijelu noć, ona je sjedila u njegovu krilu te su izmjenjivali i poljupce', rekao je neimenovani izvor te dodao kako su izgledali jako sretno i zaljubljeno.

  • +10
Katy Perry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

SHOOKETH #katherynhudson #katyperry #orlandobloom #korlando #pretty #gorgeous #beautiful #iloveyou #perfect

Objavu dijeli Katys My World 🏆🍒 (@wrappedaroundkaty)

Iako ovo nije prvi put da su se Orlando i Katy susreli nakon prekida, izgleda kako je romantična atmosfera na koncertu bila i više nego dovoljna da se prisjete starih dana.

Inače, prijatelji slavne pjevačice već su nekoliko puta spominjali kako ih ne bi začudilo da se poznati par ponovno spoji budući da se jako vole.

'Oni se još uvijek jako vole i pomirenje je moguće ako se zateknu na istome mjestu u isto vrijeme', rekao je izvor blizak pjevačici još u travnju, a čini se da je bio u pravu.