STRAŠNO ISKUSTVO

Slavna pjevačica progovorila o borbi protiv koronavirusa

10.05.2020 u 12:29

Bionic
Reading

Pjevačica Pink i njen trogodišnji sin Jameson u travnju su otkrili da su zaraženi koronavirusom. Uslijedila je duga karantena i zastrašujuće iskustvo

Kad je 40-godišnja Pink otkrila da su ona i njen trogodišnji sin Jameson zaraženi koronavirusom, odmah se zatvorila u samoizolaciju. Tijekom tjedana koji su uslijedili pjevačica je proživjela vjerojatno najgore trenutke svog života.

'Borba protiv COVID-19 zajedno s mojim trogodišnjim sinom bila je fizički i emocionalno najizazovnije iskustvo kroz koje sam prošla kao majka. Čak nekoliko tjedana nakon što smo dobili dijagnozu, moj sin i ja smo još uvijek imali temperaturu. Bilo je to zastrašujuće razdoblje, dok nismo znali što nas čeka', rekla je Pink.

'No naša priča nije jedinstvena – majke širom Amerike i svijeta prolaze isto svaki dan. Nema svaka obitelj, pogotovo one koje žive u rezervatima ili u izbjegličkim kampovima te siromašnim predgrađima, mogućnost ostati u karanteni. U mnogim područjima svijeta samo odlazak po pitku vodu može trajati satima, a sapun je ponekad potpuno nemogući luksuz', rekla je pjevačica.

Pink i njen sin Jameson su se u međuvremenu potpuno oporavili, a pjevačica je donirala milijun dolara u dobrotvorne svrhe za pomoć žrtvama COVID-19.

'Na ovaj Majčin dan, dok čvrsto grlite svoju djecu, potičem vas da mislite na sve one koji još trebaju našu pomoć', zaključila je Pink.

View this post on Instagram

Ratatouille. “No watch”

A post shared by P!NK (@pink) on