POZNATA GLAZBENICA

Pjevačica opisala svoju borbu s koronavirusom: 'Neću lagati, bilo me užasno strah, govorili su da virus ne napada djecu, a to nije istina'

06.04.2020 u 12:59

Bionic
Reading

Američka pjevačica Pink prije tri dana obznanila je da je pozitivna na koronavirus te da simptome bolesti ima i njezin trogodišnji sin Jameson. Sada je detaljnije opisala sve simptome, otkrila čime se liječi te kako je njezin sinčić

Alecia Beth Moore, javnosti poznatija pod umjetničkim imenom Pink pojasnila je u petak da su prije dva tjedna ona i njezin trogodišnji sin Jameson pokazivali simptome Covida-19 te da je sukladno testovima pozitivna na koronavirus.

Sada je 40-godišnja glazbenica na društvenim mrežama pobliže opisala svoje zdravstveno stanje, ali i rekla kako je njezin trogodišnji sin, za kojeg nije potvrdila je li zaražen.

‘Bili smo jako jako bolesni i baš smo se loše osjećali. Mom sinu je bilo mnogo gore nego meni. Mnoge noći sam provela uplakana i molila više no ikad u svom životu. Ironija je da su svi govorili kako virus ne napada mlade ni djecu, a to nije istina. Ništa više nije garancija, svi se moramo paziti jer nitko nije siguran od ovog virusa’, govorila je putem javnog video poziva s prijateljicom Jen Pastiloff koji je u cijelosti objavljen na društvenim mrežama.

‘Jamesonu je bilo najgore, pratila sam tjednima njegove simptome. On još uvijek tri tjedna kasnije ima visoku temperature. Bilo je jako izazovno za cijelu obitelj, ali moja kćer Willow i suprug Carey su dobro i zdravi’, nastavila je Pink.

Osim toga poznata glazbenica otkrila je da cijeli život ima problema s astmom te je sada to samo pogoršalo njezino zdravstveno stanje.

‘Astmatičar sam cijelog svog života i neću vam lagati, bilo je strašno. Jako sam se uplašila. Svi su nam ovo predstavljali kao virus koji je koban za starije od 65, ali nije baš tako. Iako živimo na selu izvan grada i pridržavamo se svih mjera o ostanku kod kuće, virus je dospio do nas. Neću lagati, proteklih tjedana bilo je strašno i jako sam se bojala. Baš kad pomisliš da stvari idu na bolje, opet se sve sruši i nešto se dogodi’, rekla je između ostalog.

Naglasila je kako je na drugom testiranju bila negativna na virus, ali još uvijek nije sto posto sigurna da je izliječena. U međuvremenu je Pink donirala pola milijuna američkih dolara zdravstvenom centru u Philadelphiji te isto toliko onom u Los Angelesu, zahvalivši pritom svom zdravstvenom osoblju koje brine za oboljele od koronavirusa.