PREKIPJELO JOJ

Slavna pjevačica ponovno sama: Nakon pet mjeseci ostavila dečka

11.04.2017 u 09:48

Bionic
Reading

Vezu su započeli ubrzo nakon što je Mariah Carey raskinula zaruke s Jamesom Packerom. No ljubav s 13 godina mlađim plesačem Bryanom Tanakom izgleda nije bila ona prava. On nije krio ljubomoru zbog njezina idiličnog odnosa s bivšim suprugom s kojim ima blizance, a njoj je počelo ići na živce to što ga mora financirati i kupovati mu skupu dizajnersku odjeću

Čini se kako u životu i ne možeš imati baš sve. Ona ima glas, novac, djecu, no sreće u ljubavi baš i ne. Nedugo nakon što je raskinula zaruke s Jamesom Packerom, Mariah Carey upustila se u romansu s plesačem Bryanom Tanakeom. No romansa je trajala tek pet mjeseci.

Navodno je razlog prekida taj što se 33-godišnji Tanaka nikako nije mogao pomiriti s tim da njegova djevojka ima tako blizak odnos s bivšim suprugom Nickom Cannonom, s kojim ima blizance Moroccana i Monroe. Naime, bivši supružnici ostali su u odličnim odnosima i nakon razvoda te zajedno slave sve blagdane.

"No one knows what it means, but it's provocative ... it gets the people going!" 😉

Objavu dijeli Mariah Carey (@mariahcarey)

Navodni izvor blizak Tanaki otkrio je TMZ-u kada je sve kulminiralo: 'Posljednja kap koja je prelila čašu bila je prošlomjesečna dodjela nagrada Kids' Choice Awards na koju su Mariah i Nick došli s blizancima. To je jako povrijedilo Bryana koji se osjećao odbačenim, stoga je tražio od nje tijekom dodjele nagrada da krenu kući.'

Mariah je pak, čini se, dosadilo financirati svog mlađahnog dečka kojem je kupovala skupu dizajnersku odjeću, satove i zlato. Mladi plesač sada je ostao samo ime na popisu svih bivših ljubavi pop dive.