SUNCE NA OBZORJU

Slavna pjevačica oporavlja se od neugodnog šoka

01.03.2020 u 14:55

Bionic
Reading

Poznata 26-godišnja pjevačica Meghan Trainor doživjela je strašan šok kad joj je prije oko tjedan dana oca udario automobil, no priča ipak nema ružan kraj jer se 71-godišnji Gary Trainor dobro oporavlja

Meghan Trainor prošli je petak provela u bolnici u Los Angelesu uz svog oca Garyja Trainora kojeg je udario automobil. Vozilo ga je udarilo tijekom prelaska ulice.

'Pješak je prevezen u lokalnu bolnicu s ozljedama koje nisu bile opasne po život. Vozač je pričekao dolazak policije', rekla je glasnogovornica policije Los Angelesa.

Pjevačica Meghan Trainor svoje je obožavatelje putem društvenih mreža umirila objavom da će sve biti u redu jer je njen tata najsnažnija osoba na svijetu te da se već oporavlja od nezgode.

'Život će ti se poboljšati ako dopustiš', prije nekoliko godina Meghan Trainor citirala je svog oca koji je ogroman pozitivni utjecaj na nju.

Meghan Trainor, poznata po svom hitu 'All About That Bass' dobila je mnoge riječi podrške od deset milijuna obožavatelja koji je prate na Instagramu. Mlada pjevačica trenutno sudjeluje u britanskoj verziji emisije 'The Voice'.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube