SVE ZA MALO PAŽNJE

Slavna oskarovka apelira na žene da pokažu više dostojanstva na crvenom tepihu

03.05.2018 u 21:38

Bionic
Reading

Jedna od najelegantnijih holivudskih glumica, Kate Winslet, na crveni je tepih uvijek donosila dašak starinskog glamura, a sada je otvoreno priznala zabrinutost zbog žena koje zbog privlačenja malo pažnje na crvenom tepihu otkrivaju previše

'Kad vidim žene koje se vrlo jasno predstavljaju na način osmišljen kako bi ljudi zurili u njih, ali iz potpuno krivih razloga, to u meni izaziva neku vrstu neugode', izjavila je 42-godišnja Winslet i dodala kako se ona uvijek nada da će s ljudima provesti vrijeme u zanimljivim razgovorima te da je nimalo ne zanima gledaju li je ili ne.

Glumica koja je slavu stekla 1997. uz Leonarda DiCapria ulogom u filmu 'Titanic', priznaje kako je na njezin izbor odjeće uvelike utjecala pokojna majka Sally, koja je preminula prošle godine od raka jetre.

'Kad odlazim na neki događaj, uvijek je lijepo osjećati se malo privlačno, ali ništa pretjerano što skreće previše pozornosti', kaže Winslet i otkriva kako joj je majka uvijek govorila da ne voli previše pokazivanja i molila je da ne nosi takvu odjeću.

Čak i nakon što se proslavila u filmu 'Titanic', kaže Winslet, majka ju je znala moliti da ne nosi nešto što bi privlačilo previše pozornosti.

Svoje prvi film 'Nebeska stvorenja' Kate Winslet je snimila za Miramax Films, filmsku kompaniju Harveya Weinsteina, pa kako piše Daily Mail, njezine komentare treba promatrati u svjetlu reakcija na seksualne skandale posrnulog producenta.

  • +6
Kate Winslet Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia