ISKRENA GLUMICA

Kate Winslet: 'Ne zamaram se time što imam 42, a ne 22 godine'

03.11.2017 u 11:05

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih britanskih glumica u Hollywoodu uoči dodjele nagrade Women of the Year američkog magazina Harper's Bazaar otkrila je da ne osjeća pritisak zbog svog fizičkog izgleda, kakav je osjećala na početku karijere

U razgovoru za magazin Harper's Bazaar, slavna oskarovka objašnjava da zahvaljujući zvijezdama poput članica klana Kardashian i glumice Sofije Vergare raskošne obline nikad nisu bile prihvatljivije, istovremeno iskazujući zabrinutost zbog pritiska koji mladim djevojkama stvaraju društvene mreže, nalažući im da u svakom trenutku budu 'savršene'.

'Brinem se zbog tog pritiska koji doživljavaju mlade djevojke. Osobno sam jako okupirana temom zlouporabe i potencijalnih opasnosti koje sa sobom nose društvene mreže našoj mladoj generaciji. Moramo biti svjesni činjenice da su društvene mreže štetne za dječje samopouzdanje i prirodni proces odrastanja u određenim aspektima 'ere dijeljenja'', priznaje Kate.

Danas 42-godišnja glumica također je priznala kako, kao nikad prije, uživa u holivudskoj karijeri i činjenici da dobiva sve kompleksnije filmske uloge.

  • +6
Kate Winslet Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ne zamaram se time što imam 42 godine, a ne 22. Iskreno govoreći, zaista sam u miru s činjenicom da danas ne dobivam scenarije u kojima je glavni uvjet to da budem privlačna. Obožavam tumačiti uloge 'istrošenih žena', bogatih životnim iskustvom. Takve uloge mi smanjuju pritisak da moram svima udovoljiti, u čemu nikada nisam bila vješta.'

Ove godine Kate Winslet je zaigrala ulogu u drami 'Planina između nas' i novom filmu Woodyja Allena naslova 'Wonder Wheel', a kako otkriva u velikom intervjuu za magazin Harper's Bazaar, vesele ju novi filmski angažmani, priznajući kako planira glumiti do 90. godine života.

'Ne želim postati glumica koja je osvojila Oscara i zatim nestala s lica zemlje. Želim biti osoba koja će glumiti i s navršenih 90 godina', ističe.

  • +5
Kate Winslet i Leonardo DiCaprio Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia