POZNATA OBITELJ NA ODMORU

Slavna manekenka oduševljena Hrvatskom: 'Jako sam sretna što sam vidjela prekrasne slapove Krke'

29.08.2018 u 11:54

Bionic
Reading

Još je jedna svjetska zvijezda stigla na odmor u Hrvatsku, ovog ljeta očito top destinaciju među slavnima. Riječ je o manekenki i Victorijinoj anđelici Lily Aldridge koja se pohvalila fotografijom sa slapova Krke na kojoj pozira sa 6-godišnjom kćerkicom Dixie

'Jako sam sretna što sam vidjela prekrasne slapove u NP-u Krka sa svojom najboljom prijateljicom', napisala je Lily Aldridge u opisu fotografije koja je nastala ispod slapa. 32-godišnja manekenka i Victorijina anđelica trenutno očekuje drugo dijete sa suprugom Calebom Followillom, frontmena benda Kings of Leon, s kojim ima kćer Dixie Pearl.

Pjevač je prošle godine s bendom prvi put nastupio pred hrvatskom publikom na glazbenom festivalu u Zagrebu pa mu se ovdje očito svidjelo jer se sada vratio s cijelom obitelji.

Njezina objava prikupila je preko 59 tisuća lajkova, a među obožavateljima je bilo i Hrvata koji su joj poželjeli dobrodošlicu te lijep provod u Hrvatskoj.

View this post on Instagram

Family FunDay 🐄🎡🥜

A post shared by Lily Aldridge (@lilyaldridge) on

Lily je na Instagram Storyju, između ostalog, objavila fotografiju Skradinskog mosta, čime je otkrila svoju lokaciju. Skradin je popularno odredište svjetskih zvijezda, a Bill Gates je svojevremeno izjavio da mu je to najljepše mjesto za ljetovanje.

Lily je prije tjedan dana objavila da je drugi put trudna. S Followillom je u braku od 2011. godine.

  • +5
Lily Aldridge Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia