I U HLADNIJIM DANIMA

Ona zna kako se nosi bezvremenski uzorak

05.11.2015 u 19:13

Bionic
Reading

Uoči velike revije Victoria's Secreta prelijepa Lily Aldridge, koja će ove godine predstaviti skupocjeni grudnjak Fantasy, viđena je kako užurbano korača New Yorkom noseći bezvremenski mornarski uzorak

Prelijepa brineta viđena je kako uz pratnju asistenta juri na sastanak uoči velike revije Victoria's Secreta. Za sastanke na kaotičnom Manhattanu Lily je odabrala prugastu vesta-haljinu te ju je upotpunila parom crnih čizmica na petu i torbicom preko ramena. Odabirom ovog svakodnevnog outfita Lily je otkrila svoju savršeno utegnutu figuru, odajući da je i više nego spremna za reviju Victoria's Secreta koja će se održati 8. prosinca.

Nakon što je pokazala novi model skupocjenog grudnjaka Fantasy, koji se procjenjuje na dva milijuna dolara, Lily je otkrila da prije revije intenzivno vježba dva puta u danu kako bi savršeno izgledala. Prvo vježbanje u jutarnjim satima traje joj sat vremena dok se u popodnevnim satima odlučuje za polusatnu vježbu.

U razgovoru za Cosmopolitan Lily je otkrila da, osim intenzivne tjelovježbe, posebnu pažnju posvećuje zdravoj prehrani.

'Pokušavam se hraniti što zdravije. Na mom meniju uglavnom ćete naći pečenu piletinu i povrće bez dodataka. Obožavam sama kuhati, stoga znam što mi najbolje odgovara', otkriva lijepa manekenka.

Lily, koja se od 2010. nalazi u ulozi Victorijine anđelice, ističe da će biti i više nego spremna za premijerno predstavljanje novog modela grudnjaka Fantasy. 'Obožavam vježbati i volim kada imam vremena potpuno mu se posvetiti. Osjećaj nakon konstantnog vježbanja je uistinu dobar, osobito kada si zadate cilj koji uspijete ostvariti', priznaje.

Ova Victorijina anđelica u braku je s Calebom Followillom, frontmenom grupe Kings Of Leon, s kojim je 2012. dobila kćer Dixie

Kada je u pitanju Fantasy, izjavljuje da je najnoviji model ovog skupocjenog grudnjaka napravljen specijalno za njezin oblik tijela. Fantasy je ukrašen s više od 6.500 komada dragog kamenja, uključujući crveni granat, plavi topaz, žute safire i roza kvarc postavljene u 18-karatno zlato.

Osim grudnjaka, Lily će na pisti krasiti odvojivi dijamantni pojas u kombinaciji s kobaltnoplavim gaćicama, ukrašenima sa 126 dijamanata i 400 ostalih plemenitih dragulja.