CHRISSY TEIGEN

Slavna ljepotica oplela po ocu Meghan Markle i poručila mu: 'Ostavi više svoju kćer na miru'

30.07.2018 u 15:48

Bionic
Reading

Nakon što se, putem Twittera, već nekoliko puta 'obračunala' s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom, manekenka i supruga pjevača Johna Legenda, Chrissy Teigen, ovoga je puta odlučila izraziti svoje mišljenje o ocu vojvotkinje od Sussexa

Ona je manekenka i supruga pjevača Johna Legenda, a prije svega poznata po tome da 'nema dlake na jeziku', osobito na društvenim mrežama. Chrissy Teigen odavno se sukobila s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom te se zna njezin animozitet prema njemu, a sada je odlučila umjesto Meghan Markle u javnosti oplesti po njezinu ocu Thomasu Markleu i njegovim javnim istupima.

Naime, nakon što je Thomas Markle još jednom dao intervju, koji je izašao ove nedjelje u The Mailu, a u kojem nije mogao sakriti koliko je frustriran time što ga vlastita kći, otkako se udala za princa Harryja, ignorira, 32-godišnja manekenka na Twitteru je objavila isječak intervjua i napisala: 'Što nije u redu s njim? Ovaj čovjek je odvratan. Ostavi više svoju kćer na miru, da napokon bude sretna. Ovo je sramotno.'

Tijekom intervjua Thomas Markle svoju je kćer, vojvotkinju od Sussexa, okarakterizirao kao 'hladnu' te rekao da ga je u potpunosti izbacila iz svog života. 'Ona bi bila nitko i ništa bez mene. Ja sam je napravio vojvotkinjom koja je danas' , rekao je Markle, uz riječi da bi za Meghan bilo puno lakše da on umre.

  • +16
Chrissy Teigen Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Sutra je moj 74. rođendan i uživam u tome da sam ja ta osoba koja može natjerati cijelu kraljevsku obitelj da prestanu razgovarati međusobno, a možda i da ismijavaju vojvotkinju', dodao je Markle.