THOMAS MARKLE

Osoba bliska Meghan Markle tvrdi: 'Žalite nju, a ne njezina oca koji je izmislio sve'

19.07.2018 u 10:14

Bionic
Reading

Nakon što je u posljednji trenutak javio kako se ipak neće pojaviti na kćerinom vjenčanju, zbog navodnih problema sa zdravljem, izvor blizak vojvotkinji od Sussexa tvrdi kako je njezin otac Thomas Markle cijelu priču oko srčanog udara i operacije izmislio, a sve samo kako bi se izvukao iz problema u kojem se našao, nakon što se doznalo da se 'prodao' i dogovorio paparazzo fotografiranje

Izvor blizak Meghan Markle tvrdi kako njezin 73-godišnji otac Thomas Markle zapravo nije niti bio bolestan niti imao problema sa srcem, te da je sve oko srčanog udara i navodne operacije izmislio, samo kako se ne bi morao pojaviti na kraljevskom vjenčanju, nakon što se osramotio jer se doznalo da je uzeo novac za dogovoreni paparazzo.

'Cijela priča da je njezin otac završio na operaciji srca je izmišljena. On je jednostavno morao pronaći dovoljno dobar i jak razlog zašto se neće pojaviti na vjenčanju, kao i da spriječi daljnje sramoćenje nakon što se doznalo za dogovoreni paparazzo', otkrila je osoba bliska vojvotkinji od Sussexa.

  • +17
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kada je davao intervju za 'Good Morning Britain', Thomas Markle je rekao kako je hitno primljen u bolnicu Sharp Chula Vista, koja se nalazi nedaleko od meksičke granice u Tijuani, te da mu je tamo ugrađen stent. Međutim, kada su novinari Daily Maila kontaktirali bolnicu i zatražili da im potvrde da je 16. svibnja zaprimljen kod njih, oni su rekli kako nitko pod tim imenom nikada nije primljen u njihovu bolnicu.

'Ta jadna priča o zdravlju bila je zapravo način na koji bi dobio suosjećanje javnosti, nakon što se doznalo za sramotu koju je napravio svojoj kćeri i cijeloj kraljevskoj obitelji, kada je dogovorio paparazzo. Naravno da se Meghan ljuti na njega - pa njezin je otac i propustio je vjenčanje svoje kćeri i nije ju otpratio do oltara', rekao je izvor te dodao:

'Bila je to zaista loša odluka s njegove strane, iako se sada svi suosjećaju s njim i žale ga, a ne bi trebali. Da je zaista bolestan Meghan bi se itekako potrudila da ga posjeti. Ne žalite ga, jer ako nekoga treba žaliti to je Meghan.'

  • +13
Roditelji Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža

Izvor je odlučio istupiti u medije nakon što je Meghanina polusestra Samantha Grant ponovno ju ocrnila putem svog Twitter profila, optužujući je da ukoliko njihov otac umre, da je sva krivica na njoj, nakon što se vojvotkinja s princem Harryjem pojavila na izložbi u čast Nelsona Mandele.

'Kako bi bilo da odaš počast vlastitom ocu? Sada je stvarno dosta. Ako naš otac umre, krivica ja tvoja Meg', napisala je u tweetu Samantha Grant.