Detektivka iz 'Zakona i reda'

Slavna glumica o menopauzi i životu nakon 50-te: 'Vaše tijelo jednostavno više nije vaše'

30.11.2023 u 12:51

Bionic
Reading

Američka glumica poznato je lice popularne serije 'Zakon i red' po ulozi detektivke kao i glavnim ulogama u filmovima 'Povjerljivo', 'Priča o Susan Wilson', 'Agent Cody Banks', 'Opasni dogovor', 'Šah-mat' i 'Staklena kuća 2'. Prolazak kroz menopauzu bio je prilično naporan za nju, pa je otvorila dušu na tu temu

Glumica je progovorila o tome kako se njezino tijelo ne osjeća kao svoje otkad je ušla u pedesete i prošla kroz menopauzu. Objasnila je promjene i simptome koje je doživjela.

'Vježbe koje ste nekad izvodili više ne funkcioniraju. A ja jako volim sol, i kunem se Bogom, ako je samo i pomirišem, sljedeće jutro se probudim natečenim i zatvorenim očima. Moje lice je četiri puta veće nego inače, rekla je za People. 'Sad moram razmišljati o svim tim stvarima o kojima prije nisam trebala razmišljati', dodala je.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Harmon kaže da ponekad njezino lice postane toliko 'podbuhlo' da se ne prepozna u ogledalu. Osim promjena na tijelu, Harmon priznaje da joj se razina energije počela smanjivati. 'Mislim da je ljepota života u pedesetima to što definitivno imam onih dana kada mi se ne ustaje iz kreveta', kaže glumica. 'Iscrpljena sam. Samo želim ležati i čitati časopise o modi ili uređenju i to je to. Ustat ću i napraviti ručak svojoj kćeri i odvesti je u školu i obaviti sve. Kako god da se vaga tog dana okrene, tamo idem i ne osjećam se loše zbog toga', priznaje glumica.

  • +3
Angie Harmon Izvor: EPA / Autor: PAUL BUCK

Dok se pokušava prilagoditi, Harmon je rekla da se okrenula 'hot jogi' kako bi regulirala tjelesne promjene koje dolaze s menopauzom. 'Doslovce se znojite iz očnih jabučica i to je sjajno', smatra zvijezda spin-offa 'Baywatch Nights'. 'Prije toga sam trčala. Radim to još uvijek, ali to jednostavno više ne čini ono što je nekad činilo mom tijelu.' 'Sada sam postala prava ljubiteljica 'hot joge', objasnila je.