Diane von Furstenberg

Slavna dizajnerica progovorila o škakljivoj anegdoti s Jaggerom i Bowiejem

11.06.2024 u 06:56

Bionic
Reading

Osim što je bitna po modnom doprinosu, Diane von Furstenberg jedna je od ikona pop kulture. Družila se s popularnim umjetnicima i s njima surađivala, a zabave su bile neizostavan dio njezinog života

Belgijsko-američka modna dizajnerica najpoznatija po stvaranju kultne haljine koja je postala simbol ženskog oslobođenja i osnaživanja 1970-ih, a lude 70-e provela je pohađajući razne zabave te družeći se s poznatima. Njezin bliski prijatelj bio je Valentino Garavani, a Diane von Furstenberg je u svom dokumentarcu otkrila i kako su izgledale razuzdane zabave koje je nekoć pohađala.

Von Furstenberg priključila se masi slavnih koji su u posljednje vrijeme snimili biografske dokumentarce, pa je u svom filmiću 'Diane von Furstenberg: Woman in Charge' gledateljima otkrila i neke pikanterije iz vlastitog života.

Namirnice koje snižavaju visoki tlak Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Diane von Furstenberg otkrila je da je svojevremeno odbila seks u troje s Mickom Jaggerom i Davidom Bowiejem. Prizvavši ovu veliku tajnu, von Furstenberg je komentirala: 'O moj Bože, pitam se što će Mick reći', objasnivši kako ju je Jagger odabrao da bude kuma njegovoj kćeri Jade.

Ne osvrćući se puno na vatreno priznanje, dizajnerica je komentirala odbijene zvijezde!

'Nikad nisam mislila da je Bowie seksi, ali bio je inteligentan. Mick je bio seksi i inteligentan', rekla je zvijezda koja se s Jaggerom i Bowiejem družila u Studiju 54, klubu koji je bio mjesto okupljanja slavnih umjetnika.

Da su 70-e u New Yorku bile vrlo zanimljive, dizajnerica je otkrila svojim gledateljima prisjećajući se brojnih uspomena. Govoreći tiho i uvjerljivo, von Furstenberg je podijelila razna iskustva koja je imala i istaknula koliko je zahvalna što je dobila privilegiju ostariti.

'Bila sam s Warrenom Beattyjem i Ryanom O'Nealom istog vikenda", prisjetila se. “Što kažete na to? Bila sam jako ponosna', rekla je.

Dokumentarac je prepun zanimljivih referenci na događaje iz popularne kulture, a gledatelji će u njemu moći uživati od 25. lipnja na Huluu.

beskrajno ženstvene

Novi trendi komadi: Ove divne boho chic haljine stvarno su nešto posebno

Pogledaj galeriju