RASKALAŠENA ZABAVA NA PIJESKU

Sve što je Alessandri Ambrosio potrebno za dobar provod su vruće hlačice, bikini i plaža

10.01.2020 u 17:35

Bionic
Reading

Tridesetosmogodišnja brazilska manekenka i bivša Viktorijina anđelica novogodišnje praznike provodi u rodnom Brazilu, što je iskoristila za putovanje u južnije krajeve do susjednog Urugvaja

Mnogim svjetskim putnicima čari i volju za putovanjima ubijaju pakiranja prtljage, a kad su u pitanju manekenke i supermodeli zna se tu nakupiti i cijela kompozicija putnih kofera.

Brazilska ljepotica nema tih problema jer sve što joj treba za dobar provod su plaža, vruće hlačice i bikini. U toj kombinaciji Ambrosio jednako uživa i u blagdanima, sportskim aktivnostima ili proslavama dječjih rođendana.

Ako pitate Alessandru za najbolje mjesto za provode u Urugvaju, svjetski poznati supermodel, čije ime vjerojatno otvara vrata svih noćnih klubova s vrhunskom zabavom, opet bi vam rekla - plaža.

S čašom bijelog vina i u društvu zgodnih prijateljica zanosna Brazilka snimljena je u raskalašenoj zabavi na urugvajskoj plaži.

Ples veselog društva u ljetnim haljinama začinila je dobro raspoložena Ambrosio u svojoj dobitnoj kombinaciji vrućih hlačica i oskudnog bikinija.

Doduše, imala je i ona na sebi ljetnu haljinu s potpisom australskog modnog brenda Zimmermann, no prozračni komad tkanine bio je potpuno raskopčan i čini se da je slavnoj Brazilki haljina služila samo za upotpunjavanje plesne koreografije.

S takvim nogama i isklesanim tijelom nije joj ni za zamjeriti što se najbolje osjeća u bikinijima i vrućim hlačicama, samo bi morala malo više pažnje posvetiti odabiru prave veličine.

Oskudni topić, iako bojom terakote odlično sparen s prozračnom haljinom, jedva je držao 'stvari' rasplesane Alessandre na svom mjestu.

  • +21
Alessandra Ambrosio Izvor: Grosby Group / Profimedia / Autor: RS Fotos/The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia