NIJE ELON MUSK JEDINI

Slavna američka pjevačica u jednoj je nosnici pozitivna, a u drugoj negativna na koronavirus

15.11.2020 u 00:19

Bionic
Reading

Pjevačica Erykah Badu napravila je kućne testove na koronavirus, a kako je željela igrati na sigurno, uzela je briseve iz obje nosnice. Test brisa lijeve nosnice pokazao se pozitivnim, a test koji je koristio bris iz desne nosnice bio je negativan

Američka R&B, soul i hip hop pjevačica i skladateljica, 49-godišnja Erykah Badu, objavila je u petak kako se u 24 sata morala treći puta testirati na Covid-19, jer su prethodna dva testa dala proturječne rezultate.

'Nema simptoma. Testirana na COVID. Isti stroj. Lijeva nosnica pozitivna. Desna nosnica negativna', napisala je Badu na Tweeteru i u drugoj poruci objasnila kako je morala obaviti rutinske testove za Covid da bi mogla snimati na setu.

Zbog različitih rezultata morala se i podvrgnti i trećem testu u svom domu.

'Ovo mi je treći brzi test u 24 sata', tvitnula je Badu uz video koji pokazuje trenutke iščekivanja rezultata testa.

'Ja sam kod kuće i radim kućni COVID test. Sad je 13. studenog 2020. AD (Anno Domini, op.a.)', rekla je Badu u videu i nakon kratke stanke u šali dodala 'AC, after corona (nakon korone)'.

No unatoč tome što se dosjetkama pokušala opustiti, pjevačica je priznala da je trenutno u velikom strahu.

'Ako je stvarno imam, to znači da ću morati prekinuti sve svoje showove i otići u karantenu', objašnjava u nastavku videa svoje strahove pjevačica.

Srećom po nju, treći test se pokazao negativnim.

S neobičnim rezultatima testiranja na Covid u javnost je ovoga tjedna izašao i čelnik tvrtke Tesla Inc Elon Musk koji je u četvrtak na Tweeteru objavio da je četiri puta testiran na koronavirus istog dana te su dva testa bila pozitivna, a dva negativna.