UZ 98-GODIŠNJU SUPRUGU

Slavlje u Los Angelesu: Kirk Douglas proslavio 101. rođendan

12.12.2017 u 10:26

Bionic
Reading

Cvijeće u crvenoj i bijeloj boji, ispleteno u brojku 101, bilo je postavljeno na ulazna vrata doma holivudskog velikana Kirka Douglasa, a s tri godine mlađom suprugom Anne, s kojom je u braku već 63 godine, za svoj rođendan posebno se dotjerao i potom ponosno pozirao za uspomenu

Bračni par Douglas, Kirk i Anne, mogu se pohvaliti nečime što rijetki dožive, a osobito u paru. U subotu 9. prosinca slavni je glumac Kirk Douglas proslavio ni manje ni više nego 101. rođendan, a uz njega je bila i 98-godišnja supruga, s kojom je u braku 63 godine.

  • +8
Kirk Douglas, 101. rođendan Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bračni par snimljen je u Los Angelesu u kolicima ispred ulaznih vrata na kojima je visio broj 101 izrađen od bijelog i crvenog cvijeća. Iako imaju toliko godina, oboje i dalje paze na svoj izgled, tako da Anne Douglas nikoga nije iznenadila stigavši na fotografiranje potpuno našminkana i s frizurom.

O svom braku slavni je oskarovac progovorio i prošle godine, uoči 100. rođendana, kada je rekao: 'Imao sam sreće da sam prije 63 godine pronašao svoju srodnu dušu i mislim da su mi upravo naš savršen brak i mali noćni razgovori pomogli da prebrodim mnoge stvari.'

Zbog očevog rođendana iz New Yorka u Kaliforniju je stigao i 73-godišnji glumac Michael Douglas, dok je njegova supruga Catherine Zeta-Jones bila spriječena, no svom je svekru čestitala putem videopoziva.