PONOSNA PJEVAČICA

Slavlje u domu Sandre Bagarić: 'Sretan ti rođendan, srećo mamina i tatina'

22.05.2021 u 20:11

Bionic
Reading

Naša operna diva Sandra Bagarići u subotu je putem društvenih mreža čestitala rođendan svom starijem sinu Marku, a broj svjećica na slavljenikovoj torti mnoge je iznenadio

'Sretan ti 21. rođendan srećo mamina i tatina', napisala je operna pjevačica uz fotografiju na kojoj nazdravlja sinu dok na torti ispred njih gore svjećice u obliku broja 21.

'Ajme, već', 'Kako vrijeme leti' ili 'Marko, zar već 21?', samo su neki od komentara Sandrinih prijatelja s Facebooka, među kojima su rođendan Marku čestitale i brojne kazališne kolege slavne mame.

Uvijek nasmijanu Sandru, koja i na ovoj fotografiji zrači vedrinom, neupućeni bi lako mogli zamijeniti za sinovu prijateljicu, a komplimenata nije nedostalo ni u komentarima.

'Sretan rođendan! Prekrasni ste?' i 'Sretan rođendan ljepotanu', komentirali su Sandrini prijatelji.

Sandra Bagarić je u 24 godine dugom braku s pijanistom i profesorom Darkom Domitrovićem, kojeg je upoznala na zagrebačkoj Muzičkoj akademiji gdje je iz rodne Zenice došla studirati.

'Ja sam znala da je to to, ja sam njega ugledala i rekla ovom čovjeku ću roditi djecu', rekla je nedavno za RTL Exkluziv Sandra, koja je u braku sa svojim bivšim profesorom osim Marka dobila i pet godina mlađeg Lovru.

  • +6
Sandra Bagarić i Darko Domitrović Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Vezu su skrivali dvije godine, a nakon pet i pol godina veze, vrckava Sandra je zaprosila Darka.

'Lijepo se okrenuti iza sebe i vidjeti da imaš neku povijest! Ali izazova ima apsolutno svuda, pa mi smo se jedno par puta htjeli razvesti. Ali smo se onda još slađe pomirili i sve to zaboravili, pa zato svađe služe', rekla je o svom braku operna diva, koju za supruga osim sinova Lovre i Marka veže i ljubav prema glazbi.