LJUBAV CVATE

Slavlje u domu jedne od najljepših Hrvatica

22.12.2019 u 11:12

Bionic
Reading

Prije godinu dana, točnije 21. prosinca Jelena Glišić udala se za dugogodišnjeg dečka, lošinjskog poduzetnika Krešimira Lešića čije prezime sada ponosno nosi. HTV-ova voditeljica prisjetila se svog velikog dana na društvenim mrežama

Mnogima najljepša Hrvatica, nekadašnja Miss Universe, dugogodišnja Loto djevojka i voditeljica raznih televizijskih projekata, udala se užem krugu najbližih, jer je kako je izjavila, željela 'intimnu, neopterećenu proslavu ljubavi'.

'Godinu dana otkako je Glišo postao Lešo. Happy anniversary', napisala je Jelena Lešić pored fotografije sa svog vjenčanja. Čestitke pristižu sa svih strana, a među čestitarima su Tarik Filipović, Anita Dujić, Iva Šarić, Lana Jurčević, Lana Pavić i mnogi drugi.

Za njihovu ljubav doznalo se 2015.godine. Iako je tada Jelene rekla kako ih formalnosti ne zanimaju te da o braku ne razmišljaju, ipak nisu odoljeli romantičnom prosincu te su 2019. ulšli kao sretni supružnici.

View this post on Instagram

Yes, we did it! ❤️21.12.2018.❤️

A post shared by jelena_lešić (@jelena.lesic) on

Na pitanje čime ju je 39-godišnji suprug osvojio i rekla je da bi mogla napisati roman na tu temu.

'Ali sažet ću to na par riječi: zrelost, racionalnost, otvorenost, drugačiji pogledi na život. I da, nasmije me svaki dan do suza', izjavila je ranije za Gloriju.

Jelena se titulom jedne od najljepših okitila 2005. godine. Imala je 18 godina, a ta je godina bila prekretnica u njezinom životu jer se iz Ogulina preselila u Zagreb. Danas je postala prepoznatljivo televizijsko lice, a i privatno je pronašla sreću.