JELENA LEŠIĆ ZA ELFS

Ove haljine slave žensku figuru, a to dobro zna i lijepa HRT-ova voditeljica

29.03.2019 u 10:37

Bionic
Reading

Dizajneri Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić najnovijom kampanjom najavljuju veliki modni spektakl koji će se održati 13. travnja u Hrvatskom institutu za povijest i kojim će obilježiti 15 godina djelovanja. Kolekcija Chameleon s potpisom brenda Elfs predstavlja potpuni stilski zaokret, a u slavljeničkoj modnoj priči zablistala je Jelena Lešić, televizijska voditeljica i bivša Miss Universe s uspješnom manekenskom karijerom

Iako dizajneri ne žele otkrivati previše detalja o novoj kolekciji, iz najavne kampanje vidljiv je stilski zaokret, a Jelena Lešić u potpunosti je dočarala i prenijela viziju i najnoviji modni potpis uspješnog modnog dvojca.

'Petnaest godina stvarati svoj brend i opstati u svijetu mode u Hrvatskoj nije mala stvar. Divim se dečkima iz godine u godinu i pratim njihov rad od samih početaka, kada sam se i sama počela baviti manekenstvom. Zahvalna sam što su mene odabrali za lice najnovije kampanje koja je i kruna njihova dosadašnjeg poslovanja. Ova kolekcija mi se posebno svidjela zato što ističe ljepotu ženskog tijela na jedan decentan i elegantan način. Snimanje je proteklo savršeno, više kao druženje starih prijatelja, a uz to smo odradili odličan posao', izjavila je Jelena.

  • +2
Jelena Lešić u modnoj priči brenda ELFS Izvor: Promo fotografije / Autor: Danijel Galić

Jednostavnost i ženstvene siluete, jake boje i zanimljive teksture te zanimljivi modni dodaci najbolje opisuju proljetno-ljetnu kolekciju koja će se odmah nakon revije naći na policama u njihovim dućanima u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Mostaru i Frankfurtu.

'Iako dizajnom i dalje potičemo ženstvenost, nova kolekcija iskorak je prema minimalizmu. Linije su jednostavne i stroge, a poigravali smo se sa zanimljivim konstrukcijskim rješenjima. Koloritom smo se vratili šarenim počecima Elfsa, a decentne damske stajlinge upotpunili smo malenim luksuznim torbicama u trendovskim bojama', izjavio je Ivan Tandarić te dodao: 'Inspiracija za ovu kolekciju bila nam je klasična ženska ljepota, a Jelena Lešić uistinu predstavlja upravo to. Uživali smo radeći zajedno, a s nestrpljenjem iščekujemo reviju kako bi vam pokazali sve što smo pripremili za nadolazeće ljeto'.

Revija će se održati u prostorijama Hrvatskog instituta za povijest koji se nalazi u Opatičkoj 10 u Zagrebu. Bio je to idealan izbor za novu kolekciju jer ova jedinstvena zgrada prenosi duh povijesti, tijekom koje se oduvijek cijenila klasična ženska ljepota i ženstvenost.