BLISTAJU OD SREĆE

Slavlje u domu Ane Gruice: Ovo je i više nego dovoljan razlog da glumica voljenog supruga počasti sočnim poljupcem

11.01.2021 u 20:50

Bionic
Reading

Unatoč pandemiji i svemu lošem što nam je 2020. donijela, nova godina je poznatoj splitskoj glumici Ani Gruici dobro počela. Nedavno je otkrila kako se veseli novoj ulozi u predstavi Gradskog kazališta mladih Split pod palicom Ivana Plazibata, a danas ima dodatan razlog za slavlje

Glumica Ana Gruica objavila je fotografiju na kojoj se ljubi sa svojim suprugom Boranom Uglešićem, a razlog je i više nego dovoljan da ovako javno svima obznani koliko ga voli. Naime, poznati splitski psihijatar danas slavi svoj 47. rođendan.

Glumica je voljenom suprugu dala do znanja koliko ga voli strastvenim zagrljajem i poljupcem, ali i dirljivom porukom.

'Mom divnom, posljednjem suprugu Boranu Uglešiću od srca njegova ženica želi sretan rođendan! Godine su samo broj. Ti sve mlađi i mlađi...', napisala je uz fotografiju ispod koje su se zaredala čestitke glumičinih prijatelja i pratitelja.

Ana je nedavno objavila i dirljivi video u kojem na novogodišnjem dočeku pleše sa svoja najvažnija muškarca - supruga Borana i sina Marata.

'Samo ljubavi i zdravlja... Sve će ostalo doći!', poručila je Splićanka koja je vezu s psihijatrom započela u ljeto 2017. godine, nakon što je prekinula s piscem i poduzetnikom Hrvojem Šalkovićem.

Glumica se s Boranom navodno poznavala 15 godina, no među njima je zaiskrilo tek tada. Zaruke su obavili u ljeto 2018. godine, a samo dva tjedna kasnije vjenčali su se na tajnoj ceremoniji.

  • +8
Ana Gruica Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

U vezi sa Šalkovićem rodila je sina Marata koji, kako je otkrila, priželjkuje brata i sestru. Nedavno je rekla da dječak treba društvo 'jer po kući neprestano naganja njihovog psa Chuku, kojeg je obitelj udomila prije godinu dana, a psa zove bratom'.