SVEČANO OTVORENJE

Zajedno u svemu: Ana Gruica Uglešić najveća je potpora suprugu u njegovom novom projektu

23.11.2020 u 14:40

Bionic
Reading

Doc. dr. sc. Boran Uglešić, splitski psihijatar te njegova supruga, glumica Ana Gruica Uglešić, od sada će osim privatno, biti isprepletani i poslovno. Zajedno su, naime, otvorili novu polikliniku u Splitu na čije je otvorenje došao velik broj poznatih

Na oduševljenje mnogih Splićana, u samom centru 'najlipšeg grada na svitu', otvoren je Centar mentalnog zdravlja Uglešić – specijalizirana poliklinika za psihijatriju, neurologiju, otorinolaringologiju, psihodijagnostiku, bolesti štitnjače, ambulantu za bol te male estetske zahvate. Obiteljska vila, savršeno je okruženje za opuštanje i bijeg, ali i suočavanje sa stvarnosti.

Iza ovog projekta stoji bračni par Uglešić, psihijatar Boran Uglešić i njegova supruga Ana Gruica.

Doc. dr. sc. Boran Uglešić, splitski psihijatar te njegova supruga, shvaćaju ovaj projekt veoma ozbiljno te drže do izrazite važnosti kada je riječ o uslugama koje će se nuditi u novootvorenoj Poliklinici.

Tako su se tijekom dana na otvorenju nizali mnogi poznati Splićani, koji su dr. Uglešiću i njegovoj supruzi Ani došli dati podršku u njihovom novom poslovnom pothvatu.

  • +14
Boran Uglešić i Ana Gruica Izvor: Promo fotografije / Autor: Ivan Gudić

Arijana Čulina, Ivo Perkušić, etra Kraljev, Neda Makjanić Kunić, Marko Pecotić, direktor košarkaškog kluba Split - Edo Blažević te mnoge druge kolege liječnici, prisustvovali su otvorenju i svojim dolaskom potvrdili da je riječ o nečemu što je vrijedno pažnje.