LORD IVAR MOUNTBATTEN

Slavlje na dvoru: Održano prvo gej vjenčanje, mladoženju do oltara vodila bivša supruga

25.09.2018 u 11:32

Bionic
Reading

Nakon što je održano kraljevsko vjenčanje godine u svibnju, ono princa Harryja i Meghan Markle, a prije negoli 12. listopada 'sudbonosno da' izreknu princeza Eugenie i Jack Brooksbank, u kraljevskoj je obitelji održano još jedno vjenčanje na kojem su se na vječnu ljubav zakleli kraljičin rođak, lord Ivar Mountbatten i njegov partner James Coyle

Čak tri vjenčanja članova kraljevske obitelji obilježit će 2018. godinu. Nakon vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle, a prije negoli se održi ono princeze Eugenie i Jacka Brooksbanka, održano je i prvo gej vjenčanje u obitelji.

Proteklog vikenda na privatnoj ceremoniji za obitelj i bliske prijatelje u Devonu drugi se put oženio rođak kraljice Elizabete II, lord Ivar Mountbatten. To možda i ne bi bilo ništa čudno da se nakon razvoda od supruge Penny nije vjenčao sa svojim dugogodišnjim partnerom Jamesom Coyleom i tako ušao u povijest.

Budući da je sve oko ovog vjenčanja bilo neobično, ne čudi da je novom suprugu lorda Ivara predala njegova bivša supruga Penny Mountbatten, s kojom je ostao u odličnim odnosima nakon razvoda, a sve su nadgledale njihove kćeri - Ella i Alix, dok je najmlađa Luli zbog škole bila spriječena prisustvovati vjenčanju. Upravo je ideja njihovih kćeri bila da njihova majka preda oca novom partneru.

Navodno zbog već unaprijed dogovorenih obveza na vjenčanju nije bio prisutan nitko od najbližih nasljednika kraljice Elizabete II, pa ni ona sama. Fotografije s vjenčanja podijelio je sam lord Ivar na svom Instagramu, napisavši poduži post koji počinje riječima: 'Napokon smo to učinili!'

  • +17
Kraljica Elizabeta II i princ Philip Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia