NE KRIJE SEĆU

Slavko Sobin progovorio o ljubavi: 'Imam dane kad mislim da starost trebaš doživjeti u paru, u sreći, djeca, obitelj, a imam dane kada mi se ne da, neodlučan sam’

21.05.2020 u 10:57

Bionic
Reading

Naš poznati glumac, koji inače rijetko govori o privatnom životu, ljubavi i sreći, u najnovijem intervjuu za In Magazin Nove TV dotaknuo se i tih tema

Glumac Slavko Sobin vrlo je tajnovit kada je u pitanju ljubav, no u posljednjem intervjuu to je promijenio. Pred kamerama Nove TV, za emisiju IN Magazin govorio je da je sretniji no ikada, da mu u ljubavi ide sve po planu te kako zamišlja budućnost.

Kazao je kako je zapravo jako sretan jer mu već duže vrijeme ide sve po planu. Osim toga otkrio je da je okrenuo potpuno novu stranicu u životu.

S gradskog asfalta, preselio je u šumu gdje mu se trenutno gradi kuća, a on se bacio i na uređenje ukučnice. Zasadio je vrt u kojem planira uzgajati povrće koje mu je potrebno za prehranu. Dani u izolaciji tako su mu prošli mnogo bezbolnije, no tvrdi da se iznimno veseli povrtatku u glumačke projekte koji su zbog pandemije stali.

‘Trenutno mi je privatni život ok, već dugo mi je privatni život ok. Sve je nekako ono fino, lijepo i kako treba biti. Lijepo mi je’, objasnio je Sobin šalivši se kako je napokon progovorio o tome.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Usta sam na livu facu.

Objavu dijeli Slavko Sobin (@slavkosobin)

Zadovoljan na svim poljima, poznati Dalmatinac još je jedino neodlučan o vezi planova za budućnost.

‘A nemam pojma, nemam pojma. Imam dane kad mislim da starost trebaš doživjeti u paru, u sreći, djeca, obitelj, a imam dane kada mi se ne da, kad bi najrađe s ruksakom otišao na Tibet i tamo se penjao, tamo zaglavio u nekom kamenu i tako umro. Ne znam, tu sam baš ono, neodlučan sam’, rekao je.