SKROZ DRUGAČIJI

Sjećate se 'pravog' Ronalda, slavnog brazilskog nogometaša? Teško da biste ga danas prepoznali

19.08.2019 u 09:31

Bionic
Reading

Smatra ga s jednim od najboljih nogometaša svih vremena, a po broju osvojenih FIFA-inih titula za igrača godine još uvijek je neporažen. Nekoć je žario i palio nogometnim svijetom i bio miljenik žena, a danas Brazilac Ronaldo izgleda gotovo neprepoznatljivo

Prije sedam godina otišao je u zasluženu mirovinu nakon što je gotovo dva desetljeća dominirao nogometnom scenom, a nove navike, nešto fleksibilniji raspored i nedostatak treninga potpuno su promijenili brazilskog nogometnog asa.

Višak kilograma jedva da ocrtava nekoć isklesano tijelo, a njegova nova figura prvo je što upada u oko. Ronalda bi u današnjem izdanju rijetko tko prepoznao.

  • +3
Ronaldo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

42-godišnji bivši nogometaš viđen je na odmoru u Španjolskoj s obitelji, točnije na otoku Formentera. Bivši brazilski reprezentativac ima četvero djece.

Iz prvog braka s Milene Domingues ima 19-godišnjeg sina Ronalda, s bivšom zaručnicom Marijom Beatriz Antony dobio je dvije kćeri, 10-godišnju Sofiju i godinu dana mlađu Alice, dok je s vatrenom Michele Umezi imao kratku avanturu iz koje je proizašao 14-godišnji sin Alexander.

Danas je u vezi s Celinom Locks, a vjeruje se da su započeli vezu 2015. godine.