ne živi u Hrvatskoj

Sjećate li se Zečićeve Anđele i njihovog dueta 'Ima li nade za nas'? Opet će zapjevati zajedno

21.06.2024 u 10:55

Bionic
Reading

Malo je svadbi, tumuma i ostalih veselica na kojima barem jednom nije otpjevana sada već legendarna pjesma snimljena 1998. godine. Anđela Kolar se odmah nakon stečene popularnosti – povukla sa scene, a nakon devet godina ponovo se vratila u punom sjaju kada je s Draženom Zečićem snimila novu pjesmu 'Nema ništa novo'

Anđela Kolar danas ima troje djece, a udala se za Edija Zelića. Zbog njegova se posla obitelj iz Njemačke gdje je godinama živjela, preselila se u Luksemburg. 2019. je otkrila da planira ponovni povratak na estradu, a sada je očito došao taj trenutak.

Ona i Dražen Zečić nastupaju ovog vikenda na festivalu Melodije Jadrana. Da suradnju nastavljaju, najavili su još prije dvije godine, točnije informacija je objavljena na pjevačevom Facebook profilu.

'Završavamo trilogiju novom pjesmom. Priču zaokružujemo kao Marvelovi filmovi 'Čuvari galaksije'. Napravili smo duet 'Kad se srce spotakne', rekao je za tportal Dražen Zečić. Premda se povukla iz javnog života, s glazbom se nije prestala baviti. Objavila je još nekoliko pjesama, a pjeva i u klapi. Snimila je i album s božićnim pjesmama 'Na dobro vam došao Božić'.

Izvor: Društvene mreže

Prije dvije godine na Marko Polo festivalu u Korčuli osvojila je drugu nagradu publike. Anđela je ranije izjavila iz današnje perspektive gledano, sa 17 godina kad je snimila pjesmu 'Ima li nade za nas' nije bila spremna za 'takav uspjeh'. Put joj je, kazala je, bio otvoren, ali se 'ipak odlučila živjeti jedan mirniji život i prihvatiti glazbu kao hobi’.