NESTALA SA SCENE NAKON DUETA

Sjećate li se Anđele iz Zečićevog hita 'Ima li nade za nas'? Vraća se na scenu

17.08.2022 u 17:45

Bionic
Reading

Dražen Zečić je prije više od 20 godina snimio je hit pjesmu, a dama koja ga je s njim otpjevala nakon toga se povukla iz javnosti. Anđela Kolar u međuvremenu je zasnovala obitelj (sada se preziva Zelić) s kojom trenutno boravi u Dalmaciji. Za boravka ondje snimila je i spot za novu pjesmu koju joj je napisao Alen Nižetić, a s kojom je nedavno nastupila na Marko Polo festivalu u Korčuli te osvojila drugu nagradu publike. To je označilo njezin povratak glazbi

Anđela Kolar već osam godina živi u Luksemburgu. Suprug Edi Zelić radi u Europskom parlamentu, a zajedno imaju troje djece. Upravo su joj oni najveća potpora u revitaliziranju glazbene karijere u Hrvatskoj, koju će voditi iz Luksemburga.

Još 2019. godine je najavila da planira ponovni povratak na estradu, no očito je sada došlo vrijeme za to (u međuvremenu je objavila samostalni CD božićnih pjesama i u adventsko vrijeme puno nastupala). Sada poručuje da se glazbom bavi iz ljubavi i da joj je cilj 'snimati lijepe pjesme s kojima se dobro osjeća i koje će dirnuti publiku te da se 'najlakše i najemotivnije izražava kad pjeva na hrvatskom.

Izvor: Društvene mreže

Prisjetila se i vremena u kojem je pjesma 'Ima li nade za nas' koju izvodi s Draženom Zečićem, koji se smatra jednim od najvećih hitova desetljeća. 'Imala sam svega 17 godina. Iz današnje perspektive gledano, nisam bila spremna za takav uspjeh. Naravno, u toj ste dobi fascinirani uspjehom i maštate o velikoj glazbenoj karijeri. Zapravo, put mi je bio otvoren, ali sam se ipak odlučila živjeti jedan mirniji život i prihvatiti glazbu kao hobi', izjavila je Kolar za Slobodnu Dalmaciju.

Making of "Ne zamiri" by Mario Jelić 🎥📸 Klapa Filiae Croatiae Hvala što sam jedan dan mogla biti vaša "filia"❤️❤️❤️ Uskoro više...

Objavljuje AnđelaUtorak, 9. kolovoza 2022.

Najteže su joj padala putovanja. Živjela je u Njemačkoj i bila pozvana na razne nastupe, koncerte, izbore za Miss kako u Hrvatskoj, tako i u Njemačkoj. I uvijek ju je pratio otac. Priznala je da je to bilo dosta naporno razdoblje. prisjetila se.

Umjesto turneja i pozornica, željela je završiti školu i postaviti temelje za život. Osim popularnosti, pjesma 'Ima li nade za nas' zaslužna je za životno prijateljstvo s Draženom Zečićem. Kazala je da joj je 'jako dragocjen njegov glazbeni, a posebno i ljudski savjet'.

  • +3
Anđela Kolar Izvor: Cropix / Autor: Ante Baranic / CROPIX