nije se puno promijenila

Sjećate li se nekadašnje Loto djevojke, Tanje Tušek? Domaća glumica je 'nehotice' pokazala kako sada izgleda

01.12.2022 u 12:32

Bionic
Reading

Nataša Janjić Medančić na svom Instagram profilu pohvalila se kako 'nešto dobro sprema' s Barbarom Kolar i prepoznatljivim licem HRT-a još iz devedesetih, mnogima omiljenom voditeljicom, kasnije i urednicom Tanjom Tušek. Sudeći prema snimci koja se mogla vidjeti na Instagramu, za zgodnu Virovitičanku, godine su samo broj

Budući da je video 'podložila' s božićnom pjesmom, pretpostavlja se da je Nataša Janjić Medančić snimala neki blagdanski sadržaj. Osim Barbare Kolar u kadru je snimila i danas 53-godišnju Tanju Tušek koju su gledatelji mnogi zavoljeli 1993. godine kad se kao hostesa (odnosno okretačica slova) predstavila u tandemu s legendarnim voditeljem Oliverom Mlakarom.

Tada joj je angažman služio kako bi popunila budžet tijekom studiranja. Ubrzo je postala jedna od najpopularnijih voditeljica brojnih popularnih festivala i mozaičnih emisija, a nakon toga uslijedila su i urednička te producentska funkcija na HRT-u. 'Zlatni gong', 'Ljudi smo', 'Dugo toplo ljeto', 'Život uživo sa stilom', 'Život je lijep', 'Dan za danom', Satirikon', 'Kod nas doma #vikend' samo su neki od projekata na kojima je radila.

Osim zadovoljstva na poslovnom planu, Tanja se može nazvati sretnom i zadovoljnom ženom i u privatnom životu. Atraktivna brineta već dugi niz godinama je u stabilnoj vezi sa zagrebačkim odvjetnikom s kojim živi u centru Zagreba. Posljednjihgodina trudi se imati i što zdraviji životni stil.

  • +3
Tanja Tušek Izvor: Cropix / Autor: Biljana Gaurina / CROPIX