ODMARA U ROVINJU

Sjećate li se Jelene Dokić? Stigla je u Hrvatsku i ponovno je u top formi

07.08.2019 u 09:55

Bionic
Reading

Sa kišnih i prohladnih 10 do 12 stupnjeva, koliko je trenutno u Melbourneu, nekada četvrta tenisačica svijeta 'pobjegla' je u Hrvatsku, točnije u Rovinj odakle se hvali svojom novom figurom. U nešto više od deset mjeseci Jelena Dokić postigla je ono što se mnogima čini nemoguće - uz pravilnu prehranu i svakodnevne treninge, skinula je nakupljene kilograme i sada opet izgleda odlično

Još je 19. srpnja na svom Instagram profilu najavila kako napušta Melbourne i odlazi u Europu, a iako se možda netko ponadao kako je riječ o preseljenju, nije. Osječanka Jelena Dokić na ovom je dijelu zemaljske kugle odlučila provesti ljetni odmor, a sada se pohvalila i fotografijama iz Rovinja.

Nekadašnja četvrta igračica svijeta, 35-godišnja Jelena Dokić u Rovinju je otkrila i da se u potpunosti vratila u top formu, nakon što je, zbog privatnih problema 'natukla' 120 kilograma. Da joj oni itekako smetaju shvatila je nakon što zbog svog izgleda više nije željela izaći iz kuće, stoga se odlučila voditi dnevnik mršavljenja, zahvaljujući kojem je u samo pet mjeseci izgubila 40 kilograma.

Njezin krajnji cilj je da, baš kao u danima najvećih sportskih uspjeha, ponovno ima 68 kilograma, a čini se da ga je sada i dostigla. Jelena Dokić ne krije osmijeh i zadovoljstvo zbog postignutog cilja.

'Uživaj u svakom trenutku svog života. Smij se iz sveg srca, cijeni uspomene i čuvaj ih i ignoriraj svu bol, jer imamo samo jedan život. Nadam se da će i vama danas biti odličan dan prepun smijeha', napisala je ispod fotografije na kojoj je pokazala zavidnu liniju.

  • +9
Jelena Dokić, nekad četvrta tenisačica svijeta Izvor: Profimedia / Autor: N.N.