sasvim iskreno

Sjećate li ga se? Mnoge je nasmijavao kao šašavi Balki u seriji 'Potpuni stranci', no glumeći ga bio je sve samo ne sretan

04.03.2021 u 06:35

Bionic
Reading

Osebujni Balki Bartokomous s izmišljenog otoka Myposa i njegov bratić Larry Appleton činili su dio dvojca koji je osvojio publiku u kultnoj humorističnoj seriji prikazivanoj osam sezona. Svojim zgodama i nezgodama uspješno su zabavljali gledatelje, no glumac Bronson Pinchot priznao je da je u vrijeme snimanja bio usamljen i tužan

Bronson Pinchot nedavno je za Page Six izjavio kako je bio 'vrlo nesretan', 'preosjetljiv' i 'depresivan' dok je glumio otkačenog Balkija Bartokomousa u legendarnom sitcomu. Njegovo nezadovoljstvo bilo je utoliko veće jer je bio u nesretnoj vezi s nekim za koga se činilo da ga uopće nije briga za to.

'Otišao bih kući, a moja tadašnja djevojka ne bi ni podigla pogled s televizora. Želio sam pobjeći od euforičnih ljudi i policije koja ih je morala zadržavati i pitao bih se kako je to moguće jer sam htio imati život kao drugi, obični ljudi. Bilo je to vrijeme popriličnog stresa. Kad sam otišao psihoterapeutu, rekao mi je kako ne može vjerovati da sam izdržao toliko dugo. U to vrijeme bio sam u srednjim tridesetima', prisjetio se Pinchot. Serija 'Popuni stranci' emitirana je od 1986. do 1993. godine.

Pinchot, koji je rođen u New Yorku 1959. godine, naziva to iskustvo 'vrlo tužnim i usamljenim'.

'Bojao sam se, ali sam mislio da me ta tuga čini boljim glumcem, ali pogriješio sam jer sada imam širi raspon emocija nego što sam ih imao', istaknuo je. Glumac, koji nikada nije bio oženjen, priznao je da je za njim ludovala horda žena te su se doslovno bacale na njega u vrijeme emitiranja serije 'Potpuni stranci', ali je naglasio kako nikad nije prihvatio nijednu njihovu 'ponudu'. Nisu mu se sviđale groupie djevojke, osobito one 's čudnim pogledom u očima', kaže.

Izvor: Društvene mreže

Kako nezaboravni dvojac izgleda na pragu 60-ih, imali smo priliku vidjeti kada su se zajedno pojavili u radijskoj emisiji povodom 25. godišnjice završetka emitiranja serije.

Bronson se nakon glumačke karijere krajem devedesetih okušao kao voditelj showa 'The Bronson Pinchot Project' u kojem je restaurirao stare kuće, a posljednjih godina bavi se i dizajniranjem posuđa te ga reklamira na službenoj internetskoj stranici http://bronsonpinchot.org/. Živi u Los Angelesu, a u posljednje vrijeme bavi se i snimanjem audioknjiga.