NOVI UREDNIK KATOLIČKE MREŽE

Siniša Kovačić: Ja Boga živim, Boga osjećam i Boga vidim

Siniša Kovačić na svom prvom 'vjerskom zadatku' nakon što je postao glavni urednik Hrvatske katoličke mreže

Siniša Kovačić na svom prvom 'vjerskom zadatku' nakon što je postao glavni urednik Hrvatske katoličke mreže

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Picasa

Glavni urednik Hrvatske katoličke mreže, donedavno urednik, novinar i voditelj na HRT-u, svjedočio je vjeru u srijedu navečer u Nacionalnom svetištu svetog Josipa u Karlovcu. Siniša Kovačić naglasio je kako vjeruje jer je Boga vidio srcem i dušom, ali i kako danas nije lako svjedočiti i prakticirati vjeru jer je sve postalo važnije od nje

'Za mene dvojbe nema, ja Boga živim, Boga osjećam i Boga vidim', rekao je Siniša Kovačić, svjedočeći vjeru u Nacionalnom svetištu svetog Josipa. Glavni urednik Hrvatske katoličke mreže istaknuo je kako mu vjera pomaže i u njegovu profesionalnom životu, posebno u donošenju teških i bitnih odluka.

Iz iskustva oca posvjedočio je da je u današnje vrijeme očevima otežana njihova uloga u odgoju djece jer je zbog različitih utjecaja i medija i tehnologije često potrebno uložiti mnogo više vremena i razgovora kako bi djecu izveli na pravi put. Pritom je istaknuo svetog Josipa kao zagovornika i pomoćnika u očinskoj ulozi.

Četvrtu srijedu Josipovih pobožnosti u karlovačko svetište hodočastili su vjernici župe Presvetog Srca Isusova iz Karlovca, predvođeni župnikom i karlovačkim dekanom Draženom Karačićem. Zanimljivo je da su u svetište došla i dva korejska hodočasnika.

  • +3

Siniša Kovačić

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Picasa

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!