NOVI UREDNIK KATOLIČKE MREŽE

Siniša Kovačić: Ja Boga živim, Boga osjećam i Boga vidim

08.02.2018 u 12:22

Bionic
Reading

Glavni urednik Hrvatske katoličke mreže, donedavno urednik, novinar i voditelj na HRT-u, svjedočio je vjeru u srijedu navečer u Nacionalnom svetištu svetog Josipa u Karlovcu. Siniša Kovačić naglasio je kako vjeruje jer je Boga vidio srcem i dušom, ali i kako danas nije lako svjedočiti i prakticirati vjeru jer je sve postalo važnije od nje

'Za mene dvojbe nema, ja Boga živim, Boga osjećam i Boga vidim', rekao je Siniša Kovačić, svjedočeći vjeru u Nacionalnom svetištu svetog Josipa. Glavni urednik Hrvatske katoličke mreže istaknuo je kako mu vjera pomaže i u njegovu profesionalnom životu, posebno u donošenju teških i bitnih odluka.

Iz iskustva oca posvjedočio je da je u današnje vrijeme očevima otežana njihova uloga u odgoju djece jer je zbog različitih utjecaja i medija i tehnologije često potrebno uložiti mnogo više vremena i razgovora kako bi djecu izveli na pravi put. Pritom je istaknuo svetog Josipa kao zagovornika i pomoćnika u očinskoj ulozi.

Četvrtu srijedu Josipovih pobožnosti u karlovačko svetište hodočastili su vjernici župe Presvetog Srca Isusova iz Karlovca, predvođeni župnikom i karlovačkim dekanom Draženom Karačićem. Zanimljivo je da su u svetište došla i dva korejska hodočasnika.

  • +3
Siniša Kovačić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Picasa