MLADI DOMINIC TORETTO

Sin Vina Diesela u filmu 'Brzi i žestoki 9' glumit će mlađu verziju očevog lika

22.03.2021 u 17:14

Bionic
Reading

Vincent Sinclair, desetogodišnji sin Vina Diesela, krenuo je očevim stopama i nakon višestrukih odgoda devetog nastavka franšize 'Brzi i žestoki', napokon bismo ga trebali gledati kao mlađu verziju očevog lika Dominica Toretta

Prema navodima TMZ-a, Vincent je svoje scene snimao krajem 2019. godine. Tada još kao devetogodišnjak, navodno je zarađivao 1.005 dolara dnevno.

Mlađeg Dominica ljubitelji franšize 'Brzi i žestoki' već su imali priliku upoznati u sedmom nastavku, u kojem ga je glumio Alex McGee.

Slavni glumac je Vincenta dobio s partnericom Palomom Jimenez, s kojom ima još dvije kćeri.

Nedavno je dolazak filma u kina još jednom odgođen zbog zdravstvene krize uzorokovane koronavirusom.

Vin Diesel sa sinom Vincentom Izvor: Profimedia / Autor: Byron Purvis / Sipa Press / Profimedia

Film je prvotno trebao biti objavljen u svibnju prošle godine, ali je odgođen za 11 mjeseci. Novi datum 2. travnja potom je pomaknut na 28. svibnja, a nedavno je datum izlaska filma opet pomaknut.

Nedavno je 53-godišnji Vin Diesel na Instagramu objavio kratki isječak akcije s letećim automobilom i eksplozijom u vizualnoj pozadini, i 'Aleluja' u glazbenoj pozadini.

'Napokon!!! Blagoslovljen i zahvalan', napisao je Vin Diesel uz video preko kojeg je ispisan novi datum izlaska – 25. lipnja.

Film je režirao Justin Lin, koji je režirao i prethodni film iz 2017. godine, kao i nastavke iz 2009., 2011. i 2013. godine.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

U listopadu prošle godine je otkriveno da Universal Pictures planira dvije posljednje jurnjave sa svojom unosnom franšizom, a časopis Deadline je izvjestio da će ih također režirati Lin. Od ukupno 11 nastavaka, Lin će tako na kraju sedam puta naći u redateljskoj stolici.