SIMILCE DIESEL

Vin Diesel pao je u drugi plan: Zvijezda premijere 'Brzih i žestokih' bila je njegova 11-godišnja kći

09.12.2019 u 20:07

Bionic
Reading

Slavni holivudski glumac, kojeg javnost najviše povezuje uz filmski hit 'Brzi i žestoki', više nije jedina zvijezda u svojoj obitelji. 52-godišnji Vin Diesel ovoga je puta bio tek pratnja svojoj 11-godišnjoj kćerki Similce, koja je dobila priliku u Netflixovoj animiranoj seriji 'Fast and Furios: Spy Racers'

52-godišnji Vin Diesel stigao je na crveni tepih kina Universal AMC u Kaliforniji na premijeru Netflixove serije 'Fast and Furious: Spy Racers', no ovoga puta on je u istoj tek izvršni producent. Zvijezda crvenog tepiha bila je njegova 11-godišnja kći Similce, kojoj je on zapravo bio pratnja.

Otac i kći Diesel na crveni tepih stigli su modno usklađeni, u crnim tonovima, a Similce Diesel kombinaciju je osvježila zlatnim čizmama.

Ova Netflixova verzija, koja će premijeru imati 26. prosinca, prati život tinejdžera Tonya Toretta, koji je ujedno rođak Dieselovog lika Doma iz filmske inačice 'Brzih i žestokih', a Similce glumi Sissy, mlađu sestru glumca Lukea Youngblooda, kojeg se gledatelji sjećaju iz 'Harryja Pottera'.

Vin Diesel Izvor: Profimedia / Autor: Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia

Osim Similce, Vin Diesel s dugogodišnjom životnom partnericom Palomom Jiménez ima još dvoje djece - devetogodišnjeg Vincenta i četverogodišnju Pauline.