kakva idila

Ne viđamo ih često: Steffi Graf i Andre Agassi uživaju u zimskom odmoru, a svu pozornost ukrala je njihova 18-godišnja kćer

07.01.2022 u 13:32

Bionic
Reading

Dvije teniske legende prst sudbine je spojio u ljubavni par. Danas 52-godišnju Steffi Graf i godinu dana mlađi Andre Agassi smatraju se parom sportaša iz snova, a 20 godina dugu bračnu idilu čine i njihova djeca, 20-godišnji sin Jaden Gil te 18-godišnja kćer Jaz Elle. Trenutno su na zimskom odmoru i pokazuju kako izgledaju njihovi obiteljski trenutci

Zgodna 18-godišnja plavuša Jaz Elle koja jako nalikuje na majku Steffi pokazala je na Instagramu kako gušta u snowboardu tijekom zimskih praznika.

I ponosni tata Andre Agassi također na svom profilu ponosno objavio fotografije svoje kćeri što inače ne radi često. Ne pokazuje često ni svoju ljubav Stefi a sad je možemo vidjeti kraj božićnog drvca.

Podsjetimo, Steffi Graf i Andre Agassi vjenčali su se 22. listopada 2001. u Agassijevom rodnom gradu Las Vegasu, a na vjenčanju su prisustvovale samo dvije svjedokinje – njihove majke. Njihov fatalni susret dogodio se u svibnju 1999. godine na Roland Garros. Netom prije toga je podnio razvod od Brooke Shields.

'Ne znam sjećaš li se toga tata, ali kad sam imao 29 godina rekao si mi da se oženim sa Steffi. To je bio najbolji savjet koji si mi ikad dao. I zato mi nikad nemoj prestati govoriti što da radim', našalio se godinama kasnije Agassi sa svojim ocem u govoru kojeg je održao prilikom ulaska u Tenisku kuću slavnih.

Ostatak govora posvetio je i supruzi. 'I dalje mi oduzima dah kada gledam kako tiho odlažeš svoj reket da bi se posvetila ljubavi i majčinstvu s istim žarom i visokim standardima koje si si uvijek postavljala', ispričao je u poduljem govoru za Steffi.

Inače, par se u javnosti se pojavljuje rijetko i to isključivo na događanjima vezanim uz sport koji ih je proslavio. Većinu vremena žive u Summerlinu, naselju u blizini Las Vegasa, a njihovi susjedi su Steffina majka te brat Michael sa svojom obitelji. Miran život daleko od svjetla reflektora pomogao je Agassiju da napokon pobijedi svoje demone i iz temelja promijeni svoj život, a to može zahvaliti upravo ljubavi svoje voljene Steffi.

  • +3
Steffi Graf, Andre Agassi Izvor: EPA / Autor: PHILIPPE PERUSSEAU