OBITELJSKA IDILA

Steffi Graf i Andre Agassi svoj su privatni život odlučili čuvati samo za sebe, no njihovi nasljednici više se toga baš i ne drže

04.02.2022 u 13:09

Bionic
Reading

Smatraju ih sportskim parom iz snova, koji je u braku već 21 godinu. Iako su se znali iz sportskih krugova i s teniskih terena, fatalan je bio susretn u svibnju 1999. na Roland Garrosu, netom nakon što je tenisač podnio razvod od Brooke Shields

Steffi Graf i Andre Agassi vjenčali su se 22. listopada 2001. u Agassijevom rodnom gradu Las Vegasu, a na vjenčanju su prisustvovale tek dvije svjedokinje – njihove majke. Teniske legende mnogi i danas smatraju sportskim parom iz snova, koji je u sretnom braku već 21 godinu, a u njemu je rođeno i dvoje djece - kći Jaz Elle (18) i sin Jaden Gil (20).

Steffi Graf tijekom svoje karijere provela je čak 377 tjedana na vrhu ljestvice i do danas je ostala jedna od najboljih tenisačica svih vremena. Svoju karijeru, danas 52-godišnjakinja, prekinula je u suzama 1999. godine, a nekako u to isto vrijeme sa svijetom je podijelila sretne vijesti - da je u vezi s američkom teniskom zvijezdom Andreom Agassijem.

Kada su započeli vezu, donijeli su zajedničku odluku da će privatni život čuvati podalje od očiju znatiželjne javnosti, stoga ne čudi da su danas rijetke fotografije ili informacije o njihovoj djeci, koja su odrasla u Las Vegasu.

No, s vremenom se sve promijenilo, budući da 20-godišnji Jaden Gil 'ganja' sportsku karijeru i želi postati uspješan u američkom bejzbolu. S druge strane, njegova dvije godine mlađa sestra neodoljivo nalikuje njihovoj majci, Steffi Graf, od koje je naslijedila i vitku figuru.

Lijepa plavuša većinu vremena provodi zabavljajući se s prijateljima, a sada se ponovno aktivirala i na Instagramu.

  • +9
Steffi Graf, Andre Agassi Izvor: Profimedia / Autor: Roman BABIRAD / Sipa Press / Profimedia

Iako su i Jaz i Jaden već dovoljno odrasli da krenu i stvore vlastite živote, pandemija koronavirusa usporila je i njihov odlazak. Kako su izjavili u intervjuu za njemačku Galu, Jaden je namjeravao upisati fakultet, no zbog pandemije je za sada odustao od toga.

'Neplanirano će djeca ostati malo duže s nama. Naravno da smo, kao roditelji, zbog toga itekako sretni', rekla je Steffi Graf dodavši kako sasvim dobro funkcioniraju i rijetko se svađaju.

'Vjerujemo jedni drugima i često razgovaramo, zbog čega možemo o svemu razmisliti.... Sve je to izazovno, osobito u vremenima kao što su ova, stoga je itekako prednost što smo i dalje svi zajedno. Sretna sam i jer moja majka živi blizu mene, kao i Andreovi roditelji i braća, koji su 15 minuta udaljeni od nas.'