PLAVOOKI MILO

Sin Mela Gibsona - novo ime u svijetu mode

07.06.2017 u 10:30

Bionic
Reading

Nakon što je prije godinu dana debitirao u filmu 'Greben spašenih', djelu njegova slavnog oca Mela Gibsona, Milo Gibson odlučio se okušati i u modnom svijetu, iako mu je već 27. godina. Potpisao je ugovor s modnom agencijom, u kojoj su i djeca mnogih poznatih glumaca, i već je snimio prvi editorijal za magazin W

On je sin slavnog Mela Gibsona, ima 27 godina i odnedavno ugovor s modnom agencijom Wilhelmina Models, u kojoj se nalaze i Clara, kći Ewana McGregora, te Hopper, sin Seana Penna.

Prvo snimanje Mila Gibsona bilo je za magazin W, a dobio je priliku i u intervjuu za isti otkriti sve o odrastanju uz slavnog oca. Nakon što je završio srednju školu, Milo je pet godina radio kao električar, a potom su ipak očevi geni prevladali, pa je imao i svoj debi 2016. godine u njegovu filmu 'Greben spašenih'.

'Kada odrastaš, a nitko te ne 'gura' i ne ukazuje što bi i kako trebao raditi, imaš osjećaj da ako odeš tim putem, da ćeš napraviti nešto krivo. No, s godinama sam shvatio da je gluma moj život, i da želim glumiti jer to volim raditi', otkrio je.