Ski-and-Run Trial

Sin Gwyneth Paltrow svjedočio na sudu, evo čega se on sjeća

30.03.2023 u 09:36

  • +4

Gwyneth Paltrow

Izvor: Profimedia / Autor: POOL / Getty images / Profimedia

Bionic
Reading

Već danima traje suđenje poznatoj glumici zbog drame koja se na luksuznom skijalištu odvila 2016. godine. Umirovljenik od Gwyneth Paltrow traži odštetu od 300.000 milijuna dolara zbog ozljeda, a glumica je pokrenula i protutužbu. Suđenju će prisustvovati i instruktor skijanja i djeca poznate glumice, a to je zakazano u ponedjeljak

Glumici Gwyneth Paltrow se još od 2019. godine sudi zbog sudjelovanja u skijaškoj nesreći u luksuznom resortu u Utahu kada se navodno zaletjela u muškarca s leđa na skijaškoj stazi. 76-godišnji umirovljeni optometrist Terry Sanderson tuži Paltrow zbog dobivenih ozljeda, točnije slomljenih rebara i trajnog oštećenja mozga.

Na sudu su već svjedočile Sandersonove kćeri i prijatelji te nekoliko učitelja skijanja i članova skijaške patrole koji su bili prisutni na stazi tog kobnog dana nesreće.

Prijatelj ozlijeđenog Sandersona tvrdi da je vidio sudar izbliza: 'Čuo sam taj vrisak i onda vidio kako se skijaš zabija u Terryjeva leđa', rekao je dodajući da je udarac bio 'jako jak'. Također, istaknuo je da je instruktor bio 'vrlo neprijateljski raspoložen' prema Sandersonu, ali i da se glumica nije ponijela lijepo. Tvrdi da se nisu pobrinuli za ozlijeđenog te da su ga ostavili na snijegu s polomljenim kostima. Taj navod glumica je demantirala tvrdnjom da je njezin instruktor skijanja provjerio stanje Sandersona i pomogao mu da ustane.

Iako je trebao svjedočiti uživo, odvjetnici su inzistirali da 16-godišnji Moses napiše izjavu koja bi vrijedila kao njegovo svjedočanstvo. Prisjećajući se glumičinog sudara na skijanju s Terryjem Sandersonom 2016. godine tada 9-godišnji Moses nije vidio sudar u trenutku kada se dogodio.

  • +9
Gwyneth Paltrow Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Kad sam skijao, čuo sam mamu kako viče na tipa. Govorila je nešto u stilu: 'Koji k****. Upravo si naletio na mene', ispričao je 16-godišnjak, nakon čega se glumica ispričala zbog nepristojnih riječi rekavši da je bila u velikom stresu.

U iskazu, Moses je također zanijekao da je privukao pažnju svoje majke dok su bili na skijanju, što je odvjetnički tim tužitelja sugerirao da je Paltrow bila rastresena u trenutku kada se, kažu, sudarila sa Sandersonom.

  • +9
Gwyneth Paltrow Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia