SVE ZBOG SKIJANJA

Izjava Gwyneth Paltrow na sudu zapalila društvene mreže, a na njezin račun šale se i kolegice

27.03.2023 u 12:56

Bionic
Reading

Pod punom prisegom Gwyneth Paltrow davala je svoj iskaz na suđenju u kojem je ona okrivljenica i to zbog događaja koji se zbio na skijanju

Suđenje američkoj glumici Gwyneth Paltrow sve više puni medijske stupce, i to zbog njezinog iskaza, koji je sada postao viralni hit.

50-godišnja Gwyneth Paltrow je tijekom ispitivanja rekla kako je skijala sa svoje dvoje djece i da je zapravo nju udario Terry Sanderson, 76-godišnji oftalmolog u mirovini koji je podigao tužbu kojom traži više od 300.000 dolara odštete zbog incidenta u Deer Valley Resortu u Utahu.

Iako je do nesreće došlo još 2016. godine, sve je na sudu završilo tek sada, a posljednja Gwynethina izjava, koju je izrekla pod punom prisegom, nasmijala je sve.

  • +4
Gwyneth Paltrow Izvor: Profimedia / Autor: POOL / Getty images / Profimedia

Naime, tijekom jednog od dana suđenja, kada je pozvana da svjedoči, postavljeno joj je pitanje što je sve 'izgubila' zbog nesreće. Njezin odgovor momentalno je postao viralni hit: 'Paaaa, izgubili smo pola dana skijanja.'

Uz to je ponovila kako su uplatili cijeli dan skijanja, a ona je tek mogla na stazu nakon ručka, no uplaćenu masažu nije propustila. Nije trebalo čekati dugo da krenu sprdanja na njezin račun, čega se nije ustručavala ni njezina kolegica Busy Philipps.

Ona je objavila fotografiju na kojoj pozira s prijateljicom, glumicom Jen Tullock, s kojom nazdravlja espresso martinijima, a u potpisu stoji citat Gwyneth Paltrow.

Ubrzo nakon toga zezancija se preselila i na uvijek raspoloženi Twitter, gdje nije nedostajalo ludih komentara.