MLAĐI BALAŠ

Sin Đorđa Balaševića zaprosio djevojku na neobičnom mjestu

10.12.2019 u 10:36

Bionic
Reading

Legendarni kantautor oporavlja se od srčanog udara, a u obitelji Balašević itekako ima razloga i za slavlje. Njegov 22-godišnji sin Aleksa Balašević, javljaju srpski mediji, zaručio se dugogodišnjom djevojkom Nikolinom

Mediji često pišu i o Aleksi Balaševiću koji se bavi humanitarnim radom, borilačkim sportovima i organizira MMA borbe, a roditelji Đorđe i Olivera Balašević ga podržavaju i pomažu mu. Rijetko 22-godišnji Aleksa priča o svojoj dugogodišnjoj djevojci Nikolini, no srpski mediji pišu da ju je u Izraelu zaprosio.

'Šest mjeseci sam čekao blagoslov Jeruzalemske patrijarhije u Nazaretu. U manastiru Nikolaja mučenika zaručio nas je episkop Romanos. Dugo sam čekao taj blagoslov i molio se za jedan ovako lijep događaj. Blagoslov za zaruke smo dobili i sada čekamo blagoslov za vjenčanje', izjavio je Aleksa za srpsko izdanje Glorije. San mu je da crkveno vjenčanje bude u Svetoj zemlji. 'Ljudima u današnjem vremenu to možda zvuči neobično, jer se sve manje ljudi vjenča u crkvi', ističe.

Iako su Olivera i Đorđe umjetnici, njihov sin Aleksa je uspješan u hrvanju. Od 2012. godine i reprezentativac Srbije u hrvanju. Organizira MMA borbe.

'Djeca poznatih roditelja, a moji su Đorđe i Olivera Balašević, trebaju napraviti iskorak i pokušati sami osmisliti i razviti biznis, a ne ići u profesiju roditelja ili neminovno nastaviti obiteljsku poslovnu priču. Biti dijete poznatih roditelja ima i svoje mane i vrline. U hrvanju se uvijek deogađalo da netko pokaže prstom na mene ovako ili onako, ali ja sam u hrvanju sa svojih 12 godina prvi put osjetio što znači kada nema tate. Na strunjači sam u borbi sa protivnikom i kada krenem gubiti, a imao sam i slomljenu vilicu, nos, meni tu nema tate da uleti. Može, ali ću biti diskvalificiran', ranije je izjavio Aleksa Đorđević.