IZNENADILA OBJAVOM

Đorđe Balašević se oporavlja od ugradnje stentova, a evo čime se bavi njegova Olivera

04.12.2019 u 14:30

Bionic
Reading

Supruga omiljenog glazbenika, Panonskog mornara objavila je roman pod nazivom 'Planeta Dvorište', a kako je odnedavno aktivna na društvenim mrežama, s velikom vijesti se 61-godišnja Olivera Balašević pohvalila upravo tamo

'Nova knjiga Olivere Balašević?⁣ Ne.⁣ Njena prva knjiga? ⁣ Ne.⁣ Nego: prva koju je imala strpljenja da zapiše', poručila je supruga poznatog vojvođanskog kantautora u objavi na Instagramu i Facebooku. Pratitelji su joj poručili da jedva čekaju da pročitaju što je napisala.

'Vjerujem da se svatko tko je pokušao zapisati neke svoje misli, već poslije prvih desetak rečenica zapitao: Čekaj, kome ovo treba?', napisala je Balaševićeva muza prije nekoliko dana.

Podsjećamo, 61-godišnji Đorđe Balašević je sredinom studenog završio u bolnici u Sremskoj Kamenici zbog infarkta. Ugrađeni su mu stentovi, a morao je odgoditi i najavljeni koncert u Kragujevcu. Trenutno se oporavlja, a njegova obitelj ne oglašava se o detaljima te su zamolili za strpljenje.

Đoletovu suprugu obožavatelji su upoznali kroz njegove najljepše ljubavne pjesme, a krajem listopada su je napokon dobili priliku upoznati i preko društvenih mreža. Od tada redovito objavljuje fotografije iz rodnog Zrenjanina i podijeli uspomenu na lokaciju na kojoj se fotografirala.