na instagramu

Simpatično romantično priznanje Antonije Blaće: 'Ja znam da sam se zaljubila'

12.12.2023 u 21:52

Bionic
Reading

Iako Antonija Blaće ne pokazuje često romantične trenutke sa suprugom Hrvojem Brlečićem, voditeljica se nije mogla suzdržati i ne priznati da se ponovno zaljubila u Brlečića

Antonija Blaće i ekipa RTL-ovog showa 'Superstar' završili su prvu sezonu showa, a mladi su glazbenici sada 'pušteni' u svijet glazbe. Popularna voditeljica zainteresiranim je obožavateljima otkrila kako je atmosfera izgledala iza kamere, ali na jedno je pitanje ipak izbjegla odgovor.

'Tebe čovjek može gledati i slušati 24 sata. Predivna! Nego, između nas, je li se zaljubio itko od kandidata', pitao je jedan Antonijin pratitelj na Instagramu, a onda mu je šaljivo odgovorila ne odajući puno!

'Pa puuuuuuuno vam hvala. Al vi bi sad malo tračeva, ha? Ne znammmm. Ja znam da sam se ja zaljubila', u svom je stilu Blaće izbjegla odgovor te komplimentirala svog supruga objavivši njegovu fotografiju.

Fotografiju je Blaće fotografirala u svojoj kabini tijekom priprema za show, a mala šala otkrila je bračnu sreću dvoje Šibenčana koji su se vjenčali prije osam godina u crkvi sv. Marka u Zagrebu.

'Tajna sretnog braka je da potpuno zaboraviš da si u braku pa ti skoro prođe godišnjica', napisala je Blaće na Instagramu povodom godišnjice braka u lipnju.

Antonija i Hrvoje zavjetovali su se na vječnu ljubav ispred otprilike 200 gostiju, a veliku ulogu tog dana imala je i Janica Kostelić koja je kumovala kao Hrvojeva najbolja prijateljica.

Uz to, Blaće je otkrila i svoje 'male tajne voditeljstva'!

'Kartice sam prije koristila, blesimetar jednom. Bacim foru izvan scenarija, odu slova. Šalim se, i kartice i blesimetar su cool, treba sve koristiti ako ti paše, ali nekako sam našla s godinama svoju metodu- dobro proučim scenarij, ne učim nikad napamet jer se onda teže prilagoditi eventualnim promjenama, ali usred noći da me netko probudi znam što se kad događa. Ostalo ostavljam inspiraciji i improvizaciji. Imam publiku, kandidate, žiri i moje najdraže gledatelje. To je dovoljna inspiracija', napisala je Blaće koja iza sebe ima brojne projekte kao što su 'Big Brother', 'Masked Singer', 'Survivor' i mnogi drugi.

  • +3
Antonija Blaće Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL