NEZABORAVNI PRAZNICI

Shiloh Jolie-Pitt s obiteljskog odmora se vratila slomljene ključne kosti

09.01.2018 u 12:27

Bionic
Reading

Jedanaestogodišnja kćer Angeline Jolie i Brada Pitta, Shiloh Jolie-Pitt, viđena je u nedjelju u kupovini s bratom Knoxom, a pažnju je plijenilo plavo ortopedsko pomagalo koje joj je pridržavalo lijevu ruku

Kako piše Entertainment Tonight, Shiloh je slomila ključnu kost 29. prosinca tijekom obiteljskog odmora na Jezeru Tahoe, smještenom u Masivu Sierra Nevada.

Lomljenje ključne kosti nije rijetkost kod djece i adolescenata, a uzrok jedne od najčešćih sportskih ozljeda za ovaj uzrast su teži padovi.

Kako je Shiloh slomila ključnu kost nije poznato, ali ovo nije prvi put da se neko od djece Angeline Jolie i Brada Pitta s obiteljskog odmora vraća s bolničkim otpusnim pismom.

Njihov sin Pax s odmora u Tajlandu 2015. godine vratio se slomljene noge, a ozljedu je zaradio na jet-skiiju.

Shiloh Jolie-Pitt sa slomljenom ključnom kosti Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Shiloh i Knox kupovinu su obavljali u Los Felizu u Kaliforniji, kamo ih je odveo njihov tjelohranitelj.

Za to vrijeme Angelina se spremala za svečanost dodjela Zlatnih globusa, na koju je otišla u pratnji 14-godišnjeg sina Paxa.

Zvjezdani par proveo je 12 godina zajedno, od čega posljednje dvije godine, prije razlaza u rujnu 2016., i u braku.

Roditelji su 16-godišnjeg Maddoxa, 14-godišnjeg Paxa, 12-godišnje Zahare, 11-godišnje Shiloh i devetogodišnjih blizanaca Knoxa i Vivienne.

Unatoč silnim naporima, Brad Pitt koji više od godinu dana nije posegnuo za alkoholom, još uvijek se ne uspijeva dogovoriti o zajedničkom skrbništvu s bivšom suprugom.

Angelina Jolie i Brad Pitt Izvor: Reuters / Autor: Reuters