druženje s najdražima

Unatoč svim problemima Angelina Jolie ne skida osmijeh s lica

11.12.2017 u 12:31

Bionic
Reading

Nakon rastave od supruga Brada Pitta, Angelina Jolie potpuno se posvetila majčinstvu i odgoju svoje šestero djece. Holivudska zvijezda tako je i ovaj vikend provela u društvu najdražih i odvela ih u neobičan šoping

Nakon što je prošle godine i službeno predala papire za razvod od Brada Pitta, glumica Angelina Jolie zatražila je i skrbništvo nad njihovo troje biološke zajedničke djece te troje posvojenih mališana. 

Iako sudska odluka još nije donesena, djecu najčešće možemo vidjeti upravo u majčinu društvu. Tako su protekle nedjelje Angelinu i 11-godišnju Shiloh te blizance Knox i Vivienne paparazzi uslikali na buvljaku u Pasadeni, predgrađu Los Angelesa. 

  • +14
Angelina Jolie s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dok je zvijezda pokušala proći nezamijećeno te se pokrila velikim crnim šeširom, veseli mališani nisu se obazirali na fotografe pa su nesmetano uživali u zajedničkom izletu.

Nakon šetnje po buvljaku, Angie i djeca su ogladnjeli, pa su pojeli brzi ručak u obližnjem fast food restoranu.  Nekoliko sati šopinga umorilo je holivudsku zvijezdu, pa se sa svojim nasljednicima koji su imali pune ruke igračaka uputila prema kući.

'Ovo je težak period za mene. Nisam sretna što sam sama, jer ne volim samoću. To nikada nisam željela', izjavila je tijekom svog posljednjeg intervjua dodajući kako u samoći nema ničeg lijepog.

  • +4
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Samoća je teška. Ponekad se možda čini kako uspijevam držati sve konce u rukama, ali iskreno, samo pokušavam izgurati dan po dan. Emocionalno, ovo je bila teška godina, a uz to sam imala i nekih zdravstvenih problema zbog kojih se moram paziti', priznala je lijepa glumica.

  • +11
Angelina Jolie s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia