VEĆ U PRVOM DANu PRODAJE

Sheeran izazvao ogromno zanimanje; evo koliko je prodano karata za koncert

26.10.2023 u 19:48

Bionic
Reading

Na zagrebačkom Hipodromu 10. kolovoza nastupit će jedan od najpopularnijih glazbenika današnjice Ed Sheeran, a za ulaznicama već sad vlada prava pomama

Čim su ulaznice danas puštene u prodaju, za njima je nastala ogromna potražnja tako da je u prvom danu prodano 80 posto ulaznica!

Kako piše Jutarnji list, za ulaznicama za nastup mega popularnog Britanca već je danas nastala prava pomutnja.

  • +3
Ed Sheeran Izvor: Profimedia / Autor: Cindy Ord / Getty images / Profimedia

Crvenokosi glazbenik premijerno dolazi na zagrebački Hipodrom, u sklopu svoje '+ - = ÷ x’ Mathematics' turneje, a prema prvim informacijama, potvrdila Sanja Ajdinovski iz Outbox agencije, prodano ih je već više od 80 posto, piše Jutarnji list!

Moguće je kupiti maksimalno šest ulaznica po osobi, a cijena im se kreće od 74,90 do 129,90 eura i sve su personalizirane. Cijena im se kreće od 74,90 do 129,90 eura i sve su personalizirane te je moguće kupiti maksimalno šest ulaznica po osobi.

Ed Sheeran - Shape of You (Official Music Video) Izvor: Društvene mreže / Autor: Ed Sheeran

Inače, Ed Sheeran, poznat i po hitovima poput 'Perfect', 'Shape of You', 'Castle on the Hill', 'Happier', 'Thinking Out Loud', spomenimo neke, dosad je prodao više od 150 milijuna albuma diljem svijeta, a kao poseban gost na koncertu najavljen je mladi britanski glazbenik Calum Scott, koji se proslavio u showu 'Britain's Got Talent'.

Njegova azijska turneja bit će prva nakon 2019. godine, dok će europski datumi biti nastavak na prošlogodišnje nastupe. S turnejom je već u Sjevernoj Americi srušio neke rekorde, uključujući SoFi stadion u Los Angelesu te MetLife stadion u New Jerseyu, na kojem je okupio najveći broj posjetitelja ikada na jednom koncertu u SAD-u.

'Dolazak Eda Sheerana u Zagreb sljedeće ljeto rezultat je uspješne suradnje Grada Zagreba i njegovog tima. Drago nam je što ćemo građanima moći priuštiti vrhunski spektakl u kojem vjerujem da će uživati', poručila je ranije pročelnica Gradskog ureda za kulturu i civilno društvo, Emina Višnić.