traumatičan početak karijere

Sharon Stone šokirala priznanjem o seksualnom zlostavljanju na početku karijere

08.11.2023 u 22:51

Bionic
Reading

Sharon Stone je po prvi put otkrila jedno od svojih iskustava u borbi protiv seksualnog uznemiravanja u industriji

Kada je 2018. godine na pitanje 'Je li ikad doživjela seksualno zlostavljanje' odgovorila sarkastičnim komentarom kako možemo samo zamisliti što se sve događalo u njenih 40 godina karijere, Sharon Stone dala je tek natruhe priče o traumi koju je preživjela na setu na svojim počecima.

Naime, u novom pojavljivanju u podcastu 'Let's Talk Off Camera', glumica je rekla da joj je bivši šef Sonyja pred lice stavio svoje spolovilo kad je otišla u njegov ured na završni sastanak 1980-ih, mnogo prije nego što je postala međunarodna zvijezda.

  • +3
Sharon Stone u Milanu Izvor: Profimedia / Autor: Comi Simone/IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Prisjetila se kako je bila iznimno uzbuđena jer dolazi upoznati šefa slavne producenstke kuće te je nosila svoju posebnu Ralph Lauren jaknu s volanima, no ondje ju je dočekao šok.

'Otišla sam u njegov ured, a to je bilo davnih osamdesetih, pa je kauč bio u biti na podu, sjećate se toga? Bili su to oni vrlo niski divovski kauči i koljena su mi bila oko vrata jer sam tako visoka', rekla je i nastavila:

'On je šetao uredom i dijelio mi komplimente. No, tada je rekao 'Prije nego što počnemo...' i izvadio spolovilo iz hlača ravno meni pred lice.'

Ipak, njena reakcija bila je vrlo hrabra te je primijenila dojmljivu taktiku.

'Bila sam mlada i nervozna, a moja reakcija na stres tada je bio smijeh. Histerično sam se počela smijati i plakati u isto vrijeme, nisam mogla stati. On nije znao što učiniti pa se, naravno, obukao i otišao iz prostorije. Na kraju me njegova tajnica ispratila van. No, ovo nije posljednje od mnogih čudnih iskustava u mojoj karijeri', misteriozno je poručila za kraj.