VJEČNO ZAHVALAN

Sharon Stone platila je honorar Leonarda DiCaprija kad filmski studio nije htio ni čuti za njega

20.11.2023 u 11:16

Bionic
Reading

Iako je danas jedan od najtraženijih, a sukladno tome i jedan od najplaćenijih holivudskih glumaca, Leonardu DiCapriju u počecima i nisu cvjetale ruže. Kako mu je i u kojem trenutku pomogla kolegica Sharon Stone, otkrio je tek sada

Malo je reći da je Leonardo DiCaprio rođen s nevjerojatnim talentom, no to ne znači da mu je od prve krenulo na putu do vrha.

Uloga u filmu 'Što muči Gilberta Grapea' s Johnnyjem Deppom donijela mu je 1993. prve nominacije za Oscara i Zlatni globus, no holivudski moćnici još uvijek nisu stajali sto posto iza njega, kao što je to slučaj danas.

Upravo zahvaljujući ulozi Arnieja Grapea u holivudskom hitu, njegov je talent ipak prepoznala starija kolegica, jedna i jedina Sharon Stone.

upsić

Leonardo DiCaprio i 25-godišnja manekenka uhvaćeni u intimnim trenutcima na partiju

Pogledaj galeriju

Ona je 1995. bila jedna od producentica, ali i glavnih glumaca vesterna 'Brzi i mrtvi'. Kako je otkrila u svojim memoarima iz 2021. 'The Beauty of Living Twice', njezina je želja bila da u filmu s njom glume Russell Crowe i DiCaprio.

I dok je filmski studio bez puno razmišljanja prihvatio njezinu želju za Croweom, ne štedeći ni dolara na australskom glumcu, za DiCaprija, koji je u to vrijeme još bio relativno nepoznat, nisu htjeli ni čuti. Zbog toga su joj rekli da ako ga želi u filmu, njegov će angažman morati platiti iz svog džepa, što je ona na kraju i napravila.

  • +3
Sharon Stone u Milanu Izvor: Profimedia / Autor: Comi Simone/IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Sam DiCaprio zbog dobivene je prilike vječno zahvalan Stone, o čemu je sada i javno progovorio.

'Zahvalio sam joj puno puta, no ne sjećam se jesam li joj poslao poklon. Znam da joj nikada neću moći dovoljno zahvaliti.'