GORI SVE

Severinina nova fotografija zapalila društvene mreže, obožavatelji se pitaju: 'Pa zar na njoj studenti medicine izučavaju anatomiju?'

19.01.2022 u 14:54

Bionic
Reading

Svega su tri mjeseca ostala do službenog ulaska splitske pjevačice u novo poglavlje svog života, a Severina, na samom pragu 50-ih, uspjela je ostaviti sve bez riječi

Baš kao i primjerice Jennifer Lopez, i 'naše gore list', splitska pjevačica Severina što je starija, izgleda sve bolje i bolje. Do 50. rođendana odbrojava još samo tri mjeseca, no na izgledu joj mogu pozavidjeti i upola mlađe djevojke.

A da dobro izgleda i da se odlično osjeća u svojoj koži, Severina je pokazala u svojoj posljednjoj objavi na Instagramu, gdje je stavila fotografiju, za koju je zaslužna Jelena Balić, s kojom već godinama ima uspješnu suradnju.

Pokrivena tek srebrnom majicom, sa crnim štiklama na itekako istreniranim i utegnutim nogama, Severina je otkrila i kakvo donje rublje preferira ispod odjeće. Malo tko može pronaći zamjerku na njezin izgled, a jedna joj je pratiteljica poručila:

'Pa zar na njoj studenti medicine izučavaju anatomiju???'

  • +5
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL