domaćica i pjevačica

Severina se prihvatila peglanja, a svojom objavom na Instagramu obožavatelje nasmijala do suza

06.01.2022 u 17:07

Bionic
Reading

Severinine objave na Instagramu rijetko kada mogu proći nezapaženo, a posljednja u nizu njezine brojne obožavatelje i pratitelje nasmijala je do suza

Severina ima sjajan smisao za humor, a svojim objavama na društvenim mrežama, osim što oduševi sjajnim izgledom i maštovitim modnim kombinacijama, također rado nasmije svoje brojne pratitelje i obožavatelje. Pjevačica trenutno boravi u Sarajevu, a ondje je i snimljen video koji prikazuje Severinu kako pegla.

Odjevena u bijele hlače visokog struka i top golih ramena i visokog proreza, Severina pegla odjeću te izgleda kao da se sprema u posljednji tren. U pozadini videa čuje se glas glumice Radmile Savičević koja izgovara citat iz serije 'Srećni ljudi': 'Bože šta sam ti zgriješila da me ovako kažnjavaš... I spremačica i čistačica i domaćica i klozetarka. Koju će još funkciju da mi dodijele?', a Severina je u opisu fotografije duhovito dodala: 'I pjevačica?'.

Ta objava itekako je nasmijala njezine obožavatelje koji nisu propustili ostaviti joj i brojne komentare ispod objave. 'Hahahahha Seve mi te volimo!', 'Kraljica', 'Jooooj Bože koliko je ovo dobro', 'Ne mogu', 'Seve kraljica', nizali su se komentari 'pojačani' emotikonima koji plaču od smijeha.

TEMA O KOJOJ SE ŠUTI

[FOTO] Poznati na premijeri predstave Tene Štivičić: Pojavila se Severina, a Veljača se nije odvajala od supruga

Pogledaj galeriju

Čini se kako pjevačica, koja je poprilično aktivna na društvenim mrežama, ovim videom nastavlja niz humorističnih objava. Naime, samo dan ranije objavila je video u kojem sjedi u automobilu i proživljava, kako kaže, 'veličanstven Anna Wintour trenutak.'