20 GODINA POSLIJE

Severinin svekar 'unakazio' njezin hit iz 1999. i oduševio fanove

08.01.2019 u 18:12

Bionic
Reading

Severina Kojić ne krije da je bliska sa svojim svekrom, pjevačem Draganom Kojićem Kebom te da uživa u njegovom društvu, a njihovo nedavno druženje pjevačicu je ponukalo da ovjekovječi trenutak kada Keba pjeva jedan od njezinih najvećih hitova

'Izvini svekre, a jel znaš ti možda neku moju pismu otpivati?', upitala je Severina Kojić svog svekra Dragana Kojića Kebu, na što joj je on odgovorio - 'Oo snajka, bokca ti tvoga, sve tvoje pjesme znam, a pogotovo ih znam unakaziti'.

Uvertira je to u Kebino izvođenje hita 'Ja samo pjevam' koji je Severina napisala i otpjevala 1999. godine, a sada 20 godina kasnije Severinini fanovi imali su priliku čuti poznate stihove na malo drugačiji način. Pjevačica je svekrovu izvedbu pjesme koja je obilježila njezinu karijeru podijelila s fanovima na Instagramu, a reakcije su i više nego odlične.

Keba je Severinin hit otpjevao na sebi svojstven način, s narodnim prizvukom i trilerima koji u originalnoj izvedbi ne postoje, no većina Severininih fanova je bila oduševljena, a neke je srpski pjevač i dobro nasmijao.

'Vrag ti sriću odnija Kebo, stvarno je unakazi. Ma nisi mi bia simpa ranije, al' poslije ovog videa san prominila mišljenje', glasio je jedan od oduševljenih komentara, a potom su se zaredale i čestitke ostalih fanova kojima se video svidio.

  • +15
Severina i Igor Kojić Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic / CROPIX